KİMLER BİR EVDE BENDEN OLSUN DER?

Türkeli Sahipsiz Hayvanlar için Yaşam ve Özgürlük Derneği Başkanı Ayşe Özdemir, sokak hayvanları için ısı yalıtımlı kulübe kampanyası başlattıklarını duyurdu.

KİMLER BİR EVDE BENDEN OLSUN DER?
08 Ocak 2024 - 18:11 - Güncelleme: 15 Şubat 2024 - 14:02

Başkan Özdemir, kış aylarının etkisini göstermesiyle birlikte can dostlarının daha iyi şartlar altında yaşamı için çok amaçlı kullanabilecek kulübe kampanyası başlattı. Özel tasarımlı, ısı yalıtımlı köpek evlerinden geçen yıl 4 tane alabildiklerini ifade eden Özdemir, bu yılda 10 tane daha almak istediklerini, mevcut kulübelerin sayısını arttırmak istediklerini belirtti. Barınağı ısı yalıtımlı kulübeler sayesinde ayakta tutabildiğini aktardı. Ayrıca uyuzlu, mantarlı bulaş hastalığı olan sokak hayvanlarının tedavilerini bu kulübelerde yapılıyor.

Çok amaçlı kulübelerden on adet daha ihtiyaçları olduğunu kaydeden Başkan Özdemir; “Normalde kulübenin tanesi 9 bin TL. Ancak firma bizler için 6 bin TL’ye indirdi. Çorbada benim de tuzum olsun derseniz veya bir evde benden olsun derseniz http://turkelisahipsizhayvanlari.org/  Web sitemizden bağışlarınızla destek olabilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 11359 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<