KONGRE KONUŞMALARINDA SERT AÇIKLAMALAR!

KONGRE KONUŞMALARINDA SERT AÇIKLAMALAR!
25 Ekim 2020 - 00:58
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Sinop'un Türkeli İlçesinde 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Türkeli Günbatımı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Türkeli 1. Olağan İlçe Kongresine, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Gürhan Güleç, Türkeli eski Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Türkeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Satı Gürel, Türkeli Ziraat Odası Başkanı Günay Özçelik, çevre ilçelerden gelen partinin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Divan Başkanlığı seçimine ve  kürsü konuşmalarına geçildi.

Salgın tedbirlerinin alındığı gözlemlenen kongrede, kürsü konuşmalarında çok önemli konulara değinildi. İlçe Başkanı Gültekin Öztürk, kendisine verilen destekten ötürü herkese teşekkür ederken, ilçenin sorunları için var gücüyle çalışacaklarının altını çizdi. DEVA Partisi İl Başkanı Birhan Yalçın ise, TÜİK'i eleştirerek, verdiği rakamların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Fetö başta olmak üzere ülkenin güncel konularına değinirek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kongreye tek liste ile giren Gültekin Öztürk, oyların tamamını alarak DEVA Partisi Türkeli İlçe Başkanı oldu.
Daha fazlasını haberin videosundan izleyebilirsiniz.

Bu haber 2056 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR