KYK'DAKİ YOL KRİZİ PAZARTESİ'YE KALDI!

Seyit Bilal Öğrenci Yurdunun yolunu kapatmak isteyen vatandaş, Vali Yardımcısı ile görüştükten sonra yolu kapatmayı erteledi. Öte yandan Adem Yalçın; “Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat’ın bana “Bu davanızda yüzde yüz haklısınız, bu işin peşini bende bırakmayacağım. Bu nedenle bu işi Pazartesi gününe erteleme kararı aldık.” Dedi.

24 Kasım 2023 - 19:02 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 20:32

Sinop'ta Adem Yalçın isimli vatandaş, “tapulu arazimiz” deyip Seyit Bilal Kız Öğrenci Yurdunun yolunu kapatmak istemişti. Daha sonra Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat’la görüşen Yalçın, kendilerine Pazartesi’ye kadar müsaade ettiklerini belirtti.

Vali Yardımcısı ile yapılan görüşmeden sonra işin Pazartesi gününe kaldığını belirten Yalçın, “Sayın Vali Yardımcımız geldi yer sahipleri ile konuştu. Sayın Vali yardımcımız haklısınız bu işler bu raddeye gelmemesi lazımdı dedi. Ama bu davanızda yüzde yüz haklısınız, bu işin peşini bende bırakmayacağım size yardımcı olacağım dedi. Bana Pazartesi’ye kadar müsaade et Pazartesi günü tekrar görüşelim seninle ben sizin bu işinizi halledeceğim dedi. Bende sıkıntı yok dedim. Yer zaten senin istediğiniz zaman burayı kapatma hakkın var kapatabilirsin dedi. Bende 3-4 yıldır bekliyoruz pazartesiye kadar da bekleriz dedim. Sana söz veriyorum ben buranın işini halledeceğim dedi. Sağ olsun yardımcı oldular. Bakalım çözüm ne olacak kendisi sözünü verdi zaten normalde yoksa kapatacaktım burayı pazartesi gününe söz verdim görüşeceğiz.” Dedi.

Bu haber 4022 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<