LEVON BAĞIŞ SİNOP'TA!

Dünyaca ünlü yeme içme uzmanı Levon Bağış, Sinop'ta düzenlenen Lakerda festivaline katılarak Ajans Sinop'a açıklamalarda bulundu.

18 Kasım 2023 - 16:39 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 20:31
Sebahattin Ali Kültür Merkezi karşısında kurulan lezzet stadlarını ziyaret Levon Bağış, böyle kıymetli festivalleri ellerinden gelidiğince destekleyecekerinin aştını çizdi. Bağış, yerel etkinliklerin önemine değinerek, binlerce yıldır süre gelen bu kültürün içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Festival heyecanının yüksek devam etmesiyle ortaya çıkan işin daha iyi olacağını kaybeden Bağış, Ajans Sinop muhabirine yaptığı açıklamada; "Gerçekten kıymetli bir iş yapılıyor. Çünkü bu kadar kıymetli bir şeye bu kadar yerel bir şeye sahip çıkılması çok önemli. O yüzden bununla yapılan her şeyi elimizden geldiğince destekleyeceğiz tabi. Çünkü burası çok önemli bir yer. Binlerce yıldır yapılan bir ritüelden bahsediyoruz. Onun hayatta kalması için çaba sarf etmek lazım, sahip çıkmak lazım bunun içinde taş koyan herkes bizdendir. Benim yorumlarım çok önemli değil ben denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim. Herkes bunun için çaba sarf ediyor. Bu heyecan olduğu sürece bu iş çok güzel gider.
Bu haber 20599 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<