MANTICI MELAHAT BAYRAMIN İLK GÜNÜ DOLDU TAŞTI!

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde Sinop Mantısının lezzetini denemek isteyenler Mantıcı Melahat’a akın etti.

MANTICI MELAHAT BAYRAMIN İLK GÜNÜ DOLDU TAŞTI!
11 Nisan 2024 - 11:22 - Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 13:05

Sinop’ta Karakum gezi yolu üzerinde hizmet veren Mantıcı Melahat, bayramda kapılarını misafirlerine açtı. 9 günlük bayram tatilinde kente gelen yerli ve yabancı turistler, dillere destan Sinop Mantısını denemek istedi. Kentte uzun yıllardır, aynı noktada hizmet veren Mantıcı Melahat adlı işletme misafirlerine eşsiz lezzetiyle adete damak şöleni yaşattı.

İlk defa Sinop Mantısı denediklerini ifade eden müşteriler; “Kesinlikle herkesin bu lezzetin tadına bakması öneriyoruz. Tatil için İstanbul’dan Sinop’a geldik ve gelir gelmez, mantı yemek istedik. Yoğurtlu, cevizli ve bol tereyağı ile servis ediliyor. İşletmenin güler yüzlü çalışanları ve hızlı servilerine de tam not verdik. Sinop’ta mantı nerede yenir diye sorduğumuzda, bize kesinlikle Mantıcı Melahat’a gidin demişlerdi. İyi ki buraya gelmişiz. Gerçekten çok memnun kaldık. Sinop’a geldiğimizde mantı için tek adresimiz burası.”

Paketlenmiş mantı alan müşteriler ise; “Mantının paketlenerek satıldığını bilmiyorduk. Daha önceden hazırlanmış, özenle paketlenmiş mantılardan aldık. Giderken getireceğiz. Özenle hazırlanmış, fırınlanmış ve paketlenmiş. Gerçekten Sinop Mantısı hasreti çekenler bunlardan alabilirler. Biz birkaç paket aldık.” diye konuştu.

Öte yandan; yoğurtlu, cevizli ve karışık olarak servis edilen mantıda, en çok tercih edilen ise karışık mantı oldu. Karışık mantı, bir porsiyon tabağının yarısı yoğurtlu, yarısı cevizli olarak servis ediliyor.

Bu haber 21966 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<