MERAK EDİLEN O İKİ KONUYU AÇIKLADI!

CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Gazeteci Deniz Özen’in sorularını yanıtladı. Yalçınkaya;” Adaylık için müracaat yapmak isteyen beş kişi” var dedi.

MERAK EDİLEN O İKİ KONUYU AÇIKLADI!
27 Kasım 2023 - 12:42 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 15:54

2024 Yerel seçimleri sürecinde Sinop’ta mevcut Belediye Başkanı Barış Ayhan’ın gazeteci Deniz Özen’e “Tekrar aday olmayacağım ancak bu siyaseti bıraktığım anlamına gelmesin” açıklamasından sonra gözler CHP’ye çevrilmiş ve aday adaylarının kim ya da kimler olacağı merak konusu olmuştu.

CHP İL BAŞKANI MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI!

Gazeteci Deniz Özen, CHP İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya’yı telefonla arayarak, “Partisinin Belediye Başkan Adaylığındaki son durumu” sordu. Yalçınkaya yaptığı açıklamada; “ Adaylık için müracaat yapmayı düşündüğünü söyleyen 5 aday adayımız var.” Dedi.

BENİM ADAYLIK İÇİN BİR ADIM ATMAM SÖZ KONUSU DEĞİL!

Öte yandan Deniz Özen’in; “Sizin Aday olma durumunuz var mı?” sorusu üzerine ise Yalçınkaya; “ Benim kesinlikle aday olmam söz konusu değil. Ben partimiz üyelerinden Partimizi toparlamak, ivme kazandırmak için ciddi bir teveccüh ile 1.5 ay evvel göreve başladım. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğim.” Dedi.

Bu haber 10933 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<