MHP'Lİ VEKİLİN AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU!

MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal; “ Doğru yönetemiyorsunuz kardeşim diyoruz şimdi. Bizim kardeşimiz sizden daha iyi yönetir.” Demesi gündem oldu.

MHP'Lİ VEKİLİN AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU!
15 Mart 2024 - 15:42 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 15:28

31 Mart Yerel seçimleri için Gerze’ye gelen MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal’ın burada yapığı konuşmalar gündem oldu. İl Merkezinde Cumhur ittifakı rüzgarı eserken, ilçelerde ise durum tam tersi seyrediyor.

NİYE ÇEKİLECEĞİZ? SİZ ÇEKİLİN?

Topsakal’ın Gerze’de yaptığı bir konuşmada; “Niye çekeceğiz siz çekin, bizim adayımız daha iyi.” Demesi ise, ‘MHP’ye adayının çekilmesi için teklif getirildiği’ şeklinde yorumlanırken kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

BİZİM ADAYIMIZ DAHA İYİ!

Prof. Dr. İlyas Topsakal ; “Ben Müşterek Harp Dairesinin hocasıydım. Bir sürü generalim var benim şu an. Bir sürü polis müdürü, bir sürü valimiz, bir sürü kaymakamımız, bir sürü hakimimiz var. İyi çocuklar iyi yerlere geliyorlar. Bu ne ile oluyor? Cumhur ittifakı sayesinde. Şikayet etmiyorum ama onlarında yanlışını biz ülkücüyüz kendi yanlışımızı, kendi eksiğimizi devlet için görüyorsak onlarında eksiğini görürüz. Doğru yönetemiyorsunuz kardeşim diyoruz şimdi. Bizim kardeşimiz sizden daha iyi yönetir, iddialıyız. Niye çekeceğiz siz çekin, bizim adayımız daha iyi.” Dedi.


Bu haber 11546 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<