MHP'NİN ADAYLARI DİKKAT ÇEKTİ!

31 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Dikmen Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, Erdal Koşar, gençlere değer veren bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürüyor.

MHP'NİN ADAYLARI DİKKAT ÇEKTİ!
01 Mart 2024 - 13:08 - Güncelleme: 04 Mart 2024 - 15:58
Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerin saha çalışmaları devam ediyor. MHP’nin Dikmen Adayı Koşar, gençlere ve kadınlara değer veren yaklaşımla İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Aday listelerini hazırladı. Buna göre Koşar’ın İl Genel Meclisi Adayı, Fadime Gündoğdu Dikmen’in ilk kadın meclis üyesi adayı oldu. Belediye Meclisinde ise 18 yaşındaki Damla Gül Özdemir’e yer vererek gençlerin önünü açmayı hedeflediğini belirtti.

“DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN”
Koşar, söz konusu adaylar hakkında yaptığı açıklamada; “Gençliğin enerjisini ve dinamizmini yönetimde görmeyi hedefliyoruz. Yıllarca oy getirisi yok diye siyasette yer verilmeyen söz hakkı tanınmayan gençlerimize sahip çıkıyor ve de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gençlik demek yenilikçilik ve canlılık demektir. Dikmenli vatandaşlarımızın desteğiyle gençlerimize daha iyi bir gelecek inşa etmek için aday oldum.” Diye konuştu.



“KADINLARIN TALEPLERİ GÖZ ÖNÜNDE OLACAK”
Dikmen’in ilk kadın İl Genel Meclisi Üyesi olan MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Fadime Gündoğdu, kırsalda kadına söz hakkı tanınmadığını işaret ederek; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadına değer veren yaklaşımı ile aday oldum. İşte evde tarlada hayat mücadelesi veren kadınlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için çaba sarf edilmediği siyasi oluşumların anlamsız olduğu görüşündeyim. İlçemize hizmet sağlanması hususunda yapacağım çalışmalarda her bireyin özellikle kadınların taleplerini ilçemize alacağımız hizmetlerde göz önünde bulundurarak daha azimli olacağımdan vatandaşlarımız emin.”



“AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUM”
Dikmen’de MHP listesinden Belediye Meclis üyeliği için aday gösterilen en genç aday Damla Gül Özdemir ise öğrenim hayatı dışında kendisini geliştirmek ve ülkeye daha faydalı bir genç olmak adına mücadele edeceğini dile getirerek; “Belediye Başkan Adayımız Sayın Erdal Koşar’ın öncü olmasıyla siyaset hayatıma başladım. Biz gençlerin farkında olan ve desteğini hiç esirgemeyen başkanımıza teşekkür eder aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyorum” şeklinde konuştu.


 
Bu haber 15286 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<