ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, seçim ofisi açılışı sonrası açıklamalarda bulundu. Gürbüz, “Sinop’a sahip çıkacağız” dedi.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
17 Şubat 2024 - 19:46 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 16:53
Parti teşkilatı olarak uzun bir süredir çalıştıklarını ifade eden Gürbüz, “Hem aday adaylığı döneminde olsun hem de adaylık dönemimde olsun müthiş bir artan teveccüh ve artan bir umut var. Bizlere Sinopluların bir güveni var. Biz bu güveni omuzlarımızda hissediyoruz. Sinop’a vefa borcumuzu ödemek için yola çıktık. Hem belediye meclisi kadrolarımız olsun meslek gruplarından temsilcileri var, gençler var, yüzde elliden fazlası kadın. Sinop’u ve Sinopluları temsil ediyorlar. Biz bugüne kadar ki ziyaretlerimizde bir güven unsuru olarak bir siyaset üstü anlayışla bütün seçmenlerin, bütün Sinoplu yurttaşların oylarına sahibiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçileceğiz. Partimiz 100 yaşında ve Cumhuriyeti kuran parti Atatürk’ün bize emaneti olan bir parti. Biz bu emanete sahip çıkacağız Sinop’a da sahip çıkmak için yollardayız” diye konuştu.

Bu haber 11366 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İsimsiz
    2 ay önce
    Aday tanıtım toplantısındaki İl Başkanına yapılan muameleyi gördümde, ben olsam istifa ederim. Kaş göz hareketleri, selam vermeme, tokalaşma, şimdiden belli oldu

<