OYUNCU AK, SİNOP'TA!

Çok Güzel Hareketler Bunlar-2 adlı televizyon programının ünlü tiyatro oyuncusu Hacı Ahmet Ak, Sinop’ta hayata geçirmek istedikleri bir proje olduğunu söyledi.

OYUNCU AK, SİNOP'TA!
15 Nisan 2024 - 17:53 - Güncelleme: 19 Nisan 2024 - 17:12

Televizyonda yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı tv programında birçok skeçte yer alan ünlü oyuncu Ak, Sinop’u çok sevdiğini, sık sık kafa dinlemeye ve gezmeye geldiğini söyledi. Ayrıca Ak, Sinop’ta bir proje hazırladıklarını ve şu anda yazım aşamasında olduğunun altını çizdi. Kendisine yöneltilen, Sinop’ta neden ÇGHB’ı oynamıyorsunuz? sorusuna, kentte yeterli salon olmadığını ifade eden Ak; “1500 kişilik bir salon olursa neden Sinop’ta oynamayalım?” diye cevap verdi.

“HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Projelerinin Sinop için iyi olacağını ifade eden Ünlü oyuncu Ak; “Ben Sinop’u çok seviyorum. Sinop’a onuncu gelişim. Sinopluları da çok seviyorum. Arkadaşlarım var burada sık sık kafa dinlemeye, gezmeye geliyorum. Sinop’ta bir projemiz var. Bakalım hayata geçirmeye çalışıyoruz. Şu anda yazım aşamasında, hazırlıkları devam ediyor. Hayata geçerse Sinop için ve bizim için de çok güzel olacak inşallah.”

“NEDEN GELMEYELİM?”

Hacı Ahmet Ak, kendisine sorulan; “Sinop’ta Çok Güzel Hareketleri neden oynamıyorsunuz?” sorusuna; “Neden oynamayalım? İsteriz tabi ki. Türkiye’nin hemen hemen her iline gitmeye çalışıyoruz. Ama çok kalabalık bir ekip olduğumuz için büyük bir salon lazım. Bize en az 1300-1500 kişilik salon lazım. Sinop’ta da 1500 kişilik bir salon henüz yok. Karadeniz’de de yok. Hiç gelemedik Karadeniz’e. Eğer Sinop’ta bir salon yapılırsa geliriz tabi ki.” diye konuştu.


Bu haber 13318 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<