ÖZDEMİR; "SÜRPRİZ OLSUN"

AK Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir, 9 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği proje tanıtım toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek; “Projelerimiz çok. Şu anda sürpriz olarak bizde kalsın.” dedi.

ÖZDEMİR; "SÜRPRİZ OLSUN"
08 Mart 2024 - 14:39 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

31 Mart Yerel Seçimleri için Ayancık’ın AK Parti Adayı olarak gösterilen Özdemir, bir işletmede basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilçesi üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantı ardından Başkan Adayı Özdemir, gazetecilere bazı açıklamalarda bulundu.

Kısaca kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Özdemir, neden bu dönemde aday olmak istediğini, 2021 yılında yaşana sel felaketinden ve 9 Mart Cumartesi günü düzenleyecekleri proje tanıtım toplantısından bahsetti.

“MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR”

İlçenin artık yerel imkanlarla yol ilerleyemeyeceğini kaydeden Özdemir; “İlçe başkanlığı dönemimde yönetim kurulu üyelerimde birlikte mevcut başkanı ziyaret ettim. İlçemizin kendi imkanlarıyla altından kalkamayacağı sorunları var. Doğalgaz, pazar yeri, içme suyu gibi. İlçemizde içme suyu şu anda sağlıklı bir şebekeden gelmiyor. Şebeke hattının üstü kapatıldı. Ben bunu ilçe başkanlığım döneminde ilçemdeki yerel yönetime bu durumu arz ettim. Hükümetimiz ile bizler uğraşıyoruz diye belirttik. Doğalgazı bu ilçeye biz er ya da geç getirmek için uğraşıyoruz. Üzerini kapatmayıp parke taşı ile devam edelim diye söyledik. Ayancık artık köklü çözümler yapılması gereken bir duruma geldi. Bu zaman kadar yanlış değildi ama bundan sonra da böyle devam etmek pek mümkün görünmüyor.”

“AYANCIK’IN GERİYE DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM”

Sel felaketinden sonra alt yapının kalmadığına da değinerek; “İlçemizin acil olarak, içme suyu hattına, kanalizasyon hattına, yağmur suyu hattına ihtiyacımız var. Şu anda şebeke suyu arıtması çalışmıyor. Çalışmamasının sebebi, kanalizasyonların, yağmur suyu giderlerinin patlak, tıkalı olması. Derin deşarj vardı, oda çalışmıyor. Sahillerimiz çok sağlıklı değil. Biraz iğneyi kendimize batırmak lazım. Ayancık’ın çok geriye düştüğünü düşüyorum.”

“BEN BURADAN GİDECEK DEĞİLİM”

Vatandaşların teveccühlerini beklediklerinin altını çizen Özdemir; “Alt yapı, üst yapı ve gerekli tüm projelerimizi hazırladık. Bunu da 9 Mart Cumartesi günü kamuoyuyla paylaşacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi proje lansman toplantımıza da davet ediyorum. Çok projemiz var. Bunlar şimdilik sürpriz olsun. Söylediklerimizin sonuna kadar arkasındayız. Ben buradan gidecek değilim. Olmazsa olmazım bu projeler. Biz burada bunu başaracağız. Gerçekten Ayancık’ı seviyoruz, Ayancık’ta bizi seviyor. Zafer inananlarındır.” diye konuştu.


Bu haber 14285 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<