ŞAHİN; "BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR"

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçe pazarını ziyaret ederek, eksiklikleri derhal gidereceğini söyledi.

ŞAHİN; "BU GÖRÜNTÜ YAKIŞMIYOR"
08 Mart 2024 - 13:34 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Şahin, Durağan’da haftalık kurulan ilçe pazarını gezdi. Burada yaptığı incelemelerde, Pazaryerinin derme çatma brandalarla kapatıldığını ve bu görüntülerin ilçe pazarına yakışmadığını ifade etti. Ayrıca köylerden gelen özellikle kadınların, ilçe merkezinde işlerini hallettikten sonra akşam saatlerine kadar soğuk havalarda araba beklediği, belediye başkanı seçilmesi durumunda bu sorunu ortadan kaldırmak adına, rahat beklenebilecek barınma alanları yapacağını belirtti.

“BU PAZARI HAK EDİYOR MUSUNUZ?”

İlçe pazarında yaşanan tüm sorunları halledeceğinin altını çizen Başkan Adayı Şahin; “Kıymetli Durağanlı hemşehrilerim, bugün pazaryerindeyiz. Yaklaşık 15 yıldır yönetilen bir ilçede, Durağanlı hemşehrilerimizin ve köyden gelen köylülerimizin hali. 15 yıldır üzeri dahi kapatılamayan, tentelerle birlikte derme çatma bir Pazar kültürü yaşatılan Durağanlılar, soruyorum size bu pazarı hak ediyor musunuz? En kısa sürede, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren pazaryerimizi daha düzenli hale getireceğiz. Kapalı bir pazaryeri oluşturacağız. Özellikle köyden gelen hanımefendiler için bulundukları köylere gidecekleri araçları bekleyeceği saate kadar barınabilecekleri yerler yapılacak. Köylerden gelen hanımefendiler sabah geliyorlar 8:30- 9:00 civarı pazarını görüp, hastanedeki sağlık işlerini hallettikten sonra yaklaşık 3’e 4’e kadar bu soğukta bu açık alanda duruyorlar. Bunları da inşallah çözüme derhal kavuşturacağız. Pazaryerini Durağan’ın hak ettiği şekilde inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Bu haber 13775 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<