ŞAHİN; "DURAĞAN'A YAKIŞANI İNŞA EDECEĞİZ"

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçesinin içerisinde tuvaleti dahi bulunmayan bir otogarı hak etmediğini söyledi.

ŞAHİN; "DURAĞAN'A YAKIŞANI İNŞA EDECEĞİZ"
13 Mart 2024 - 13:47 - Güncelleme: 14 Mart 2024 - 17:54

Başkan Adayı Şahin, ilçesinin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçesinin eksiklerini ve sorunlarını vatandaşlardan da dinleyerek not alan Şahin, yerinde incelemeye devam ediyor. 15 yıldır aynı parti tarafından yönetilen belediyenin otogara tuvalet yapmadığını kaydeden Şahin, göreve gelmesi halinde otogarı yeniden inşa edeceğini ifade etti.

Başkan seçilmesi durumunda ilçeye yakışan bir otogar inşa edeceğini aktaran Şahin; “Kıymetli Durağanlılar, yaklaşık 15 yıldır yönetilen bir belediyecilik anlayışıyla içerisinde tuvaleti dahi bulunmayan bir otogarı hak ediyor musunuz? Sizlere söz veriyorum. Göreve geldiğimiz ilk gün itibariyle diğer projelerimizde olduğu gibi Durağanımızın içerisinde, Durağan’a ve Durağanlılara yakışır bir otogarı derhal inşa edeceğiz. İçerisinde otopark düzenin de olduğu bir otogarı hizmete geçireceğiz. Sizlere söz veriyorum.” Şeklinde konuştu.


Bu haber 11312 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<