ŞAHİN; "DÜRÜST VE SEVİYELİ BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ"

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçedeki tüm sorunları gidereceğine söz vererek; “Durağan’da ilkeli dürüst ve seviyeli belediyecilik yapacağız.” dedi.

ŞAHİN; "DÜRÜST VE SEVİYELİ BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ"
04 Mart 2024 - 15:51 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 15:38

31 Mart Yerel seçimleri için Saadet Partisi’nin Durağan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şahin, ilçe için projelerini 14 maddede sıraladı. Bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarına teminat olduğuna dikkat çeken Şahin, Durağan’da dürüst seviyeli belediyecilik yapacaklarını vurguladı. Projeleri için bütçe konusunda kimsenin endişelenmemesini isteyen Şahin, Belediye bünyesinde kuracağı tarım, hayvancılık ve kültür üzerine firmalar ile Kalkınma Ajansları ve Avrupa Birliği Fonları finans kısmının çözüleceğini söyledi. 

 

TBMM'deki grupları ve güçleriyle Durağan’da yaşanan tüm sorunları ve eksiklikleri derhal gidereceğine söz veren Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“1- İçme Suyunu DSİ Genel Müdürlüğü ile 1 ay içerisinde çözüme kavuşturacağız.

2- Doğalgaz için var gücümüzle çalışacağız.

3- Küçük Sanayi Sitesinde yaşanan anlaşmazlığı çözüp 6 ay içerisinde faaliyete geçireceğiz.

4- Organize Sanayi Sitesini en geç 9 ay içerisinde açılışını yaparak 2 yıl içinde en az 3 kurumsal firma getirip 750 - 1000 kişi arasında istihdam sağlayacağız. (Diğerleri gibi İŞKUR üzerinden 4 aylık geçici işçi alacağız demiyoruz, Belediye imkanlarını yandaşlara Peşkeş çekmeyeceğiz.)

5- Kurumsal İletişim Firmalarının Çağrı merkezlerinde 150 gencimize Call Center olarak çalışmalarına vesile olacağız.

6- Emniyet Genel Müdürlüğümüz ile derhal iletişime geçerek Esnaflarımıza destek olacak Polis Meslek Yüksekokulu’nun gelmesi için tüm enerjimizi harcayacağız. 

7- Üniversitemize ait bir adet Fakültenin İlçemize kurulması ve bu öğrencilerimiz için KYK yurtları açılmasına vesile olacağız.

8- Çalışan Hanımefendiler için 12 boyunca açık olan kreş kuracağız.

9- İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs sağlayacağız.

10- Gençlerimiz ve Hanımefendiler için daha yaşanabilir bir Durağan inşa edeceğiz. Caddeleri Kafeteryaları, Sosyal Tesisleri olan.

11- ilçemize yakışan bir otogar, Hamam ve Spor Merkezi ile her türlü toplantılarımızı gerçekleştirebileceğimiz Kültür Merkezi kuracağız.

12- Hastanemizi C statüsü 'ne kavuşturarak Cerrahların gelmesi ve her türlü ameliyatların yapılmasını sağlayacağız.

13- İlçemize Otellerin kurulmasını sağlayarak Turizm Şehri yapacağız.

14- Yaşlılarımızın evde bakım, sıcak yemek ve hastane randevu ameliyat gibi tüm sürecini birlikte yürüteceğiz.

En Önemlisi Partilerin, Genel Merkezlerin ve Yandaşlarının Değil Vatandaşın Belediyesi Olarak Tüm Durağan’da İlkeli Dürüst ve Seviyeli Belediyecilik Yapacağız.

Bunları hangi bütçe ile mi yapacağız Belediye bünyesinde kuracağımız tarım, hayvancılık ve kültür üzerine kurulacak firmalar ile Kalkınma Ajansları ve Avrupa Birliği Fonları ile yapacağız. 

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

Biz Besmele Çektik, sizde destek verin. Haydi Bismillah.” Dedi

Bu haber 10524 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<