ŞAHİN; "GELİR SEVİYESİ ARTACAK"

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, belediye bünyesinde tarım, hayvancılık ve kültür üzerine firmalar kuracaklarını söyledi.

ŞAHİN; "GELİR SEVİYESİ ARTACAK"
22 Şubat 2024 - 18:43 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 15:52

Adil yönetim sloganıyla Durağan Belediye Başkanlığı’na aday olan Şahin, ilçede esnaf ve halk ile bir araya gelmeye devam ederek, projelerini anlatıyor. Refah seviyesini yükseltmekte kararlı olan Şahin, ilçenin eksiklerini tek tek not alarak, ekibiyle birlikte çalışmalar gerçekleştiriyor. Durağan Belediyesi’nin 150 milyon Tl borcu olduğunu ifade eden Şahin, kuracakları firmalarla belediyenin gelir seviyesini arttıracağını, hem belediye personelinin hak ettiği maaşı alabileceğini, hem de ilçe için bütçe oluşturarak borçları azaltacaklarını belirtti.

10 yıldır hiçbir faaliyet ve çalışma yapmamış bir yönetimin geride bıraktıklarını işaret eden Şahin, belediyenin 150 Milyon TL borcu olduğunun ifade edildiğini, söz konusu rakamı belediye bünyesinde tarım, hayvancılık ile kültür üzerine kuracakları firmalar ile eriteceklerini söyledi.

Bu zaman kadar belediye bünyesinde kurulmuş ancak atıl durumda olan firmalar olduğunu aktaran Şahin, bu firmaları faaliyete geçirerek, sayamadığı onlarca alandan bütçe oluşturacaklarının altını çizdi. Şahin, oluşturulan bütçe ile hem belediye personeline hak ettiği maaş ve sosyal imkânlara kavuşturulacağını kaydederek; “Elde edilen gelirler ile halka hizmeti üst seviye çıkartacağız. Refah seviyesi yüksek, belirli bir kitlenin değil tüm Durağanlılar’ın mutlu olduğu bir Durağan için haydi hep birlikte.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 13678 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<