ŞAHİN; "İŞİ EHLİNE VERİNİZ"

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin; “İşi ehline veriniz.” Dedi.

ŞAHİN; "İŞİ EHLİNE VERİNİZ"
26 Şubat 2024 - 13:10 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 13:46

31 Mart seçimlerinde, Saadet Partisi’nden Durağan Belediye Başkan Adayı gösterilen Şahin, saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Şahin, ziyaretlerinde ilçenin işin ehli başkana teslim edilmesini vurguluyor. 74 yıl önce Durağan’ın ilçe statüsüne getirildiği ancak sokak görünümünden bir adım ileriye gidemediğini dile getirdi. Şahin, seçilmesi durumunda, Durağan’ı 2 yıl içerisinde, sosyal, kültürel, ekonomik ve daha birçok açıdan ileriye taşıyacağını işaret etti.

“VATANDAŞIN DEĞİL, YANDAŞIN SEFA SÜRDÜĞÜ YER”

Belediye Başkanlığının vizyon, bilgi, beceri ve ilkeli duruş isteyen halka hizmetkâr olabilme sanatı olduğunu aktaran Şahin açıklamasında; “Durağan 74 Yıl önce ilçe olmuş, Ziraat Bankası ve Adliye arasına sıkıştırılmış İlçe , Mahalle dahi olamamış adeta sokak görünümünde bir yerdir. Yıllarca aynı fikir aynı zihniyet hatta aynı Parti'ye teslim edilmesinden kaynaklı hiçbir gelişime uğramamış, Sadece Sözde Durağan Milliyetçiliği yaptıklarını söylenen ama Özde hiçbir milliyetçilik ile özdeşleşmeyen 1 caddesi bulunan caddede sadece Kıraathanelerin bulunduğu Hiçbir Gencin ve Hanımefendilerin sosyal hayatının olmadığı, Kültürel Faaliyetlerin olmadığı, yaşayan insanların Ailece yemeğe gidecek bir restoranlarının , şehir dışından bir misafiriniz geldiğinde ilçe de konaklayabileceği bir otelin dahi bulunmadığı Gençlerin gidebileceği bir Kafeteryaların bulunmadığı, istihdamın olmadığı ve insanları seçime 2 ay kala seni işe alacağım diyerek kandırıldığı , Vatandaşın değil de Yandaşın sefa sürdüğü yerin adıdır Durağan.”

“HER KONUDA ADİL VE TARAFSIZ YÖNETİM”

Kimsenin kendisine Durağan Milliyetçiliğinden bahsetmemesi gerektiğinin altını çizen Şahin; “Durağan'da bu yanlış gidişi düzeltecek, masaya yumruğu vuracak, YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN, HAK MİLLETİN , ADALET MİLLETİN diyecek Vizyon, başarı ve karaktere sahip meclis üyesi yol arkadaşlarımız ile şahsımın bugüne kadar ki Ankara ve Bürokrasisindeki Etkinliği ve başarılarımız ile Tüm Durağan’a söz veriyorum. 2 Yıl içerisinde gençlerin, hanımefendilerin ve emeklilerin her konuda adil ve tarafsız bir yönetim ile bir tarafta Saraydüzü sınırına kadar gelişmiş diğer tarafta Dikmen sınırına kadar gelişmiş bir Durağan için diyorum ki İŞİ EHLİNE VERİNİZ.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 10366 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<