ŞAHİN, VATANDAŞIN TALEPLERİNİ PROJELERİNE EKLİYOR!

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, seçim çalışmaları kapsamında halktan aldığı önerileri projeleri arasına ekleyerek, Durağan’da kreş müjdesi verdi.

ŞAHİN, VATANDAŞIN TALEPLERİNİ PROJELERİNE EKLİYOR!
20 Mart 2024 - 15:59 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 14:09

Başkan adayı gösterildiği günden bu yana ilçede çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şahin, vatandaşların sorunlarını kulak veriyor. İlçede özellikle devlet memuru kadınların en büyük talepleri arasında yer alan kreş sorununu projeleri arasına ekleyen ve göreve gelmesi durumunda derhal inşasına başlayacağını duyurdu. Şahin, kreşin 12 ay aralıksız bir şekilde aktif olarak hizmet vereceğini de sözlerine ekledi.

“12 AY AKTİF OLACAK”

Kadınların büyük sorumluluğu omuzlarından alacağının altını çizen Şahin kreş projesi için; “Projelerimizden bir tanesi bu süreçte sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde, çalışan hanımefendilerin, devlet memuru olan hanımefendilerin en büyük sorunlarından bir tanesi de kreş. Çocuklarının 12 ay boyunca, gerekiyorsa ücrete mukabil dedikleri bir kreşe ihtiyaçları var. Yeşil Durağan’ımızda devlet memurlarımızı ve çalışan hanımefendileri düşünerek, derhal kreşi faaliyete geçireceğiz 12 ay boyunca. Kreşi faaliyete geçireceğimiz alan ise otogar ve halk pazarı dediğimiz bölge. Devlet memurlarının çalıştığı hastane, askeriye, emniyet güzergahına yakın bir bölgede kreşimizi faaliyete geçireceğiz ve hanımefendilerin bu yükünü omuzlarından alacağız. Şeffaf belediyecilik yapacağız.” İfadelerine yer verdi.


Bu haber 11373 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<