ŞANLAN BÖLGE KOORDİNATÖRÜ OLDU!

28. Dönem İYİ Parti Sinop Milletvekili adayı Yılmaz Şanlan, Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildi.

ŞANLAN BÖLGE KOORDİNATÖRÜ OLDU!
14 Ağustos 2023 - 16:02 - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 - 23:11
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti'den Sinop milletvekili adayı olan eski il başkanı Yılmaz Şanlan'a genel merkez tarafından Sinop, Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak illerini kapsayan Batı Karadeniz Bölge Koordinatörlüğüne görevlendirildi.
“MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Şanlan konuyla ilgili yaptığı açıklama İYİ Parti’nin 31 Mart 2024 seçimlerine damga vuracağını işaret ederek; “Memleketin tüm il, ilçe ve beldelerinde çıkaracağımız adaylarla partimizi Türkiye siyasetinin baş aktörü yapmak için çalışmalarımıza başlamış ve bunu gerçekleştirecek aday adaylarını değerlendirmek için Yerel Yönetimler Başkanlığımız yeni bir yapılanmaya gitmiştir. İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Burak Akburak’ın önerisi, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in olurlarıyla Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge (10. Bölge) Koordinatörü olarak görevlendirildim. Başta ilimiz ve ilçelerimiz olmak üzere, Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak illerimiz ve ilçelerimizde yerel seçim sürecinin en iyi şekilde geçmesi, Belediye Başkan adaylarımızın, Belediye meclis üyelerimizin ve il genel meclisi üyelerimizin tespiti ve partimizin bölgede başarısı için bölgedeki teşkilatlarımız ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz. Mensubiyetinden şeref duyduğumuz büyük Türk milletine, kadim Türk devletine ve yaşadığımız şehre siyaseten hizmet etme arzusundan ve mücadelesinden bir milim sapmadan mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. 


 
Bu haber 3963 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<