ŞANLAN; "GERİ DURMAK BİZE YAKIŞMAZ"

İYİ Parti Sinop 1. Sıra İl Genel Meclis Adayı Yılmaz Şanlan; “Sinop’ta yeni bir şeyler deneyeceğiz demiştim.” dedi.

ŞANLAN; "GERİ DURMAK BİZE YAKIŞMAZ"
21 Şubat 2024 - 15:00 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 15:17

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından, dün akşam düzenlenen basın toplantısıyla İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. İYİ Parti’de İl Genel Meclis adaylığına kimin çıkartılacağı kamuoyunda merak ediliyordu. Genel Merkez ve teşkilatının talebi üzerine, Sinop için görevi üstlendiğini belirten Şanlan, adaylığını resmen açıklayarak, “Görevden kaçmak bize yakışmazdı.” Dedi. Şanlan, Mahalli ve idari seçimler sürecinin başlangıcında sosyal medya hesabından, hazır ol da olmadıklarını, rahat da durmayacaklarını ve Sinop’ta yeni bir şey deneyeceklerini ifade etmişti. Adaylık açıklamasının ardından kısa bir açıklama yapan Şanlan, ilerleyen günlerde kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğini işaret ederek; “Hemşehrilerimiz ve siyasi rakiplerimiz bizi izlemeye devam etsin.” Diye konuştu.

“GÖREVİ BAŞIMIZIN ÜZERİNE KOYDUK”

Şanlan burada yaptığı konuşmada; “Ben normalde mahalli idareler seçimlerinde ‘hazır ol da değildik, rahat da durmayacağız. Sinop’ta yeni bir şey deneyeceğiz.’ diye bir paylaşım yaptım. Aslında ben şahsen rahat duracaktım ama Genel Merkezimiz, teşkilatlarımız ve hemşehrilerimizin yoğun talebi üzerine İl Genel Meclisi 1. Sıra adaylığına aday olma gibi bir sorumluğu üstlendim. Bizim de Sinop ve Sinoplu’yla ilgili bir sorumluluk yüklendiğinde geri durma şansımız, geri çekilme lüksümüz olmadığı için bu görevi aldık ve kabul ettik. Başımızın üzerine koyduk. İnşallah layıkıyla hakkını vereceğimize, hemşehrilerimizin desteğiyle başaracağımıza inancım tam. Değerli arkadaşlar, ben çok fazla sizleri tutmak istemiyorum, önümüzdeki süreçlerde basınımızı, hem de kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğim. Hemşehrilerimiz ve diğer siyasi rakiplerimiz bizleri izlemeye devam etsinler. Hepinize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Öte yandan Şanlan, kentin spor, sağlık ve eğitim konularında bir çok sorunu gündeme getirmiş, çözülmesi noktasında gerekli adımların atılmasını sağlamasıyla kamuoyunda birçok kez takdir toplamıştı.

Bu haber 10408 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<