ŞANLAN; "UMUT DOLU YARINLAR İNŞA ETMEK İÇİN BURADAYIZ"

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Şanlan, “Hemşerilerimize umut dolu yarınlar inşa etmek için buradayız, çünkü Sinop ve hemşerilerimiz bizim için çok kıymetli.” dedi.

ŞANLAN; "UMUT DOLU YARINLAR İNŞA ETMEK İÇİN BURADAYIZ"
18 Mart 2024 - 12:55 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 17:15

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şanlan, seçim çalışmaları kapsamında Ahmetyeri, Avdan, Erikli ve Karapınar köyleri ziyaret etti. Uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde yer alan ve vatandaşların sorunlarını sık sık gündeme taşıyan Şanlan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ahmetyeri, Avdan, Erikli ve Karapınar köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.

Sinop’un değişim için gün saydığını dile getiren Şanlan, burada yaptığı açıklamada; “Ahmetyeri, Avdan, Erikli ve Karapınar köylerimizi ziyaret ettik. Köylerimizi ziyaret ederken, dertli gönüllerin yükünü hissediyoruz. Her bir köy sakininin yüzünde, geçim sıkıntısı ve gelecek kaygısıyla yoğrulmuş bir endişe beliriyor. Tarlalarında emek veren insanlar, alın terlerinin karşılığını bulamamanın hüznüyle iç içe. Geçim derdiyle boğuşan hemşerilerimizin gönüllerine dokunarak, onların yaşadığı sıkıntıları dinleyerek, çözüm bulmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Hemşerilerimize umut dolu yarınlar inşa etmek için buradayız, çünkü Sinop ve hemşerilerimiz bizim için çok kıymetli. Sinop Değişim İçin Gün Sayıyor.” Diye konuştu.


Bu haber 13752 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<