ŞEN, "ATM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ"

Ada Mahallesi Muhtar Adayı Murat Şen; “Mahallemizin en büyük eksikliğinin ATM olduğunu tespit ettik. Gerekli çalışmalara başlıyoruz.” dedi

ŞEN, "ATM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ"
18 Mart 2024 - 15:52 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 17:15

Mahalli ve İdari seçimlere sayılı günler kala muhtar adayları çalışmalarını sürdürüyor. Sinop’un en büyük mahallerinden biri olan Ada Mahallesi’nde muhtarlık yarışına giren Şen, tüm haneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla birebir temas kuruyor. Ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını not almayı ihmal etmeyen Şen, özellikle yaşlıların, mahalledeki ATM eksikliğinden dert yandığını dile getirdi. Şen, hafta içi gerekli görüşmeleri yapacaklarını, mahalle sakinlerinin bu isteğine kayıtsız kalamayacağını söyledi.

“İNSANLARIN SESİNE KULAK VERİYORUZ”

Ulaşılabilir bir muhtar olacağını sık sık hatırlatan Şen; “Her akşam mahalle sakinlerimizi ziyaret ediyor. Desteklerini istiyoruz. Allah herkesten razı olsun. Destekleri tam. Ancak bizlere bazı sorunlarını anlatıyorlar. Bunların en başında ise ATM eksikliği yer alıyor. Özellikle kıymetli büyüklerimiz, emekli maaşlarını çekme konusunda zorluk yaşıyor. Sinop’un en büyük mahallesiyiz. Yaklaşık 14 bin yaşayan var burada. Bu insanların seslerine kulak veriyoruz. ATM için çalışmalara başlıyoruz. Gerekli görüşmeleri yaparak, mahallemize kazandıracağız ve aşamalarını mahalle sakinlerimiz ile paylaşacağız.” diye konuştu.

Bu haber 15847 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<