ŞEN; "HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"

Ada Mahallesi Muhtar Adayı Murat Şen; “Mahallenin Belediye başkanı, emniyet müdürü, bekçisi, doğal gazcısı, sucusu kısacası neye ihtiyaç duyulursa o olacağım.” dedi.

ŞEN; "HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"
04 Mart 2024 - 19:10 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 15:38
31 Mart Mahalli ve idari seçimlerinde Ada Mahallesi’nden muhtar adayı olarak seçimlere giren Murat Şen, hane ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Sinop’un en büyük mahallerinden biri olan Ada Mahallesi’nde muhtarlık yarışında bende varım diyen Şen, mahallesini adım adım geziyor. Çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Şen, hizmet vermek için yola çıktıklarını, tüm mahallelinin desteklerini beklediklerini söyledi. Ayrıca ziyaretlerini ve vatandaşlarla temasını sadece seçim döneminde oy almak için değil, seçimlerden sonrada sürdüreceklerini ve buna herkesin şahit olacağını belirtti.

“SÖZ VERİYORUM”

Ziyaretlerinde ulaşılabilir muhtarlık vurgusu yapan Şen, vatandaşlarla, resmî kurumlar arasında köprü olacaklarını yapılamayanlar için ellinden geleni yapacağını işaret ederek; “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda hane ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin destekleri yüksek. Kendilerine bu anlamda teşekkürlerimi sunuyorum. Ulaşılabilir muhtarlık vurgusuyla çıktığımız bu yolda verdiğim söz doğrultusunda, tüm mahallelilerle bir araya geliyoruz. Güçlü ve mahallesini iyi tanıyan azalarımız ile birlikte biz bu göreve talibiz. Hizmet etmek istiyoruz. Ada Mahallesi'nde 13 binin üzerinde insanımız var. Ben muhtar olarak nitelendirmeyeceğim kendimi; mahallenin Belediye başkanı, emniyet müdürü, bekçisi, doğal gazcısı, sucusu kısacası neye ihtiyaç duyulursa o olacağım. Buna söz veriyorum ve kıymetli desteklerini bekliyorum.” diye konuştu.


Bu haber 12358 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<