SİNOP'A BUĞDAY MAHSULLERİ OFİSİ İÇİN ÇALIŞACAK!

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra adayı Özkan Birvar, Sinoplu vatandaşların Buğday Mahsulleri ofisi talebi olduğunu öncelikli hedefinin bu konu hakkında çalışma yapmak olacağını söyledi.

SİNOP'A BUĞDAY MAHSULLERİ OFİSİ İÇİN ÇALIŞACAK!
15 Mart 2024 - 13:56 - Güncelleme: 15 Mart 2024 - 16:52

Gazeteci Deniz Özen’in Hazırlayıp sunduğu Haber Saati Programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra adayı Özkan Birvar, Sinop hakkındaki görüşlerini ve projelerini açıkladı.

Adaylık süreci hakkında konuşan Özkan Birvar, “Sinop’a ve Sinop’ta hizmet etmek küçük yaşlardan beri gönlümüzde vardı. Bugün hamd olsun milletin huzurundayız. Yerel gelen bir yapımız var 13 yıldır kamu hastanesinde çalışıyorum oradan vatandaş ile iç içeyiz. Sıkıntılara hakimiz biliyor ve görüyoruz. Bunu çözmek noktasında kararlıyız. Bu niyetle yola çıktık. Çözeceğimize inanıyoruz” dedi.

Sinop ile ilgili gözlemlerini aktaran Birvar, “1.5 - 2 aydan bu yana sahadayım vatandaşlarımızın haklı beklentileri var. 30 köyün üzerinde 5-6 ay boyunca su sıkıntısı yaşandı bunları çözme noktasında kararlıyım. Biz muhtarlık yapan bir aileden geliyoruz yereli biliyoruz vatandaşın ne istediğini biliyoruz bu başardık daha büyük işler başarmak için yola çıktık” diye konuştu.  

Öncelikli hedefinin köy yollarındaki çukurların onarılması olduğunu söyleyen Birvar, Sinop içinde bir buğday mahsul ofisine ihtiyaç olduğunu söyledi, Birvar “Köyleri gezdiğim zaman çoğu yerde asfaltlamanın yapılmadığı çukuların olduğu bu yönde taleplerin olduğu vatandaşlar tarafından bildiriliyor bize bunları çözüme ulaştıracağız. Bir başka talep buğday mahsul ofisi vatandaşlar soruyor Boyabat’ta neden burada yok bu yüzden vatandaşın ürettiği mahsüller hep ucuza gidiyor. Bununla ilgili bir çalışma yapacağız. Sadece Sinop’ta değil Erfelek veya Gerze’de ortak bir noktada kurulabilir bunlar. Tepe ve yakın köylerde olsun vatandaşların böyle bir beklentisi var” ifadelerinde bulundu. 


Bu haber 9799 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<