SİNOP BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA BÜYÜK KATILIM!

Sinop Belediyesi tarafından Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

SİNOP BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA BÜYÜK KATILIM!
11 Nisan 2024 - 16:25 - Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 13:05

Sinop Belediyesi bugün saat 13.00’te, Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Gürbüz, belediye çalışmalarının aksatılmaması üzerine tebrikleri Ramazan Bayramı’nın 2. Günü Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde alacağını ve bu vesileyle de Sinoplular ile bayramlaşacağını duyurmuştu. Yapılan bu duyuru üzerine birçok vatandaş hem Gürbüz’ü tebrik etmek hem de bayramlaşmak için Kültür Merkezine akın etti.

Burada Altay, Karadeniz ve Gürbüz, birer konuşma gerçekleştirerek, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Seçim kampanyası boyunca duygu dolu anlar yaşadığını aktaran Gürbüz, konuşmasında; “Sevgili dostlar. Ben seçim kampanyam boyunca zaman zaman duygulu anlar yaşadım. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Sevgili dostlarım, Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm sevdiklerinizle birlikte, aile fertlerinizle birlikte sağlık, mutluluk, esenlik, huzur dolu bir bayram tatili diliyorum. Bayramlar aynı zamanda birliğin, beraberliğin, dayanışmanın olduğu anlardır. Kentimizin böyle bir kültürü var. Sinop’ta sokakta gezerken yüzlerce, binlerce insanla merhabalaşıyorum. Başka kentlerde bu yok. Çünkü biz birbirimizi tanıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Güler yüzümüz eksik olmasın. Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki geldiniz. İyi bayramlar.” Dedi.

Öte yandan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bu haber 11188 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<