SİNOP FOTOĞRAF AMATÖRLERİ DERNEĞİ'NDE YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ!

Sinop il genelinde etkinlikler yapan ve Sinop’un tanıtılmasında büyük rol oynayan Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD)‘ın Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleşti.

SİNOP FOTOĞRAF AMATÖRLERİ DERNEĞİ'NDE YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ!
23 Şubat 2024 - 10:31 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 13:47

 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısı29 üyenin katılımı ile başladı. Açılış ve yoklamadan sonra Başkanlık Divanı seçildi. Divan Başkanı Cem Levent Yücel, üye Volkan Tuncay ve Serhat Ergün oldu. Başkanlık Divanı seçiminden sonra Divan Başkanı tarafından Genel Kurul programı okundu. Saygı duruşu, İstiklal Marşından sonra Yönetim Kurulu 2022-2023 Faaliyet Raporu ve İç Denetleme Raporları Başkan Aslı Ozan tarafından okundu ve ibraz edildi. Yeni yönetim tek liste olarak seçildi. 2024-2026 Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği Yönetim ve Denetleme Kurulları 21.02.2024 tarihinde toplanan yeni yönetim görev dağılımı aşağıdaki isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu

Başkanı Erdoğan Purçlutepe (Emekli – Fotoğrafçı)

Başkan Yardımcısı Volkan Tuncay (Veteriner Hekim)

Genel Sekreter Cem Levent Yücel (Harita Mühendisi)

Sayman G.Zerefşan Tatlıcan (Emekli)

Üye Mustafa Uğurlu (Emekli)

Üye Yeşim Arı (Hemşire)

Üye Özay Erol (Mühendis) olurken

Denetleme Kurulu

Başkan Ercan Demir (Emekli)

Emin Akoğlu (Noter Katibi)

Engin Atılgan (Esnaf) ‘dan oluştu.

Çok güzel bir ortamda Olağan Genel Kurul gerçekleştirdiklerini belirten Purçlutepe, Genel Kurul sonrasında tüzük değişikliğine giderek, derneğin adının “Sinop Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği” olarak değiştirdiklerini söyledi. Kısa isminin SİFAD olarak kaldığını ve logoda bir değişiklik olmadığını belirtti. 

Fotoğraf ve sinema aslında elmanın bölünmez iki parçasıdır dedi. Geçen zaman ve gelişen teknoloji ile birlikte fotoğrafın yanında video ve sinemanın büyük ilgi gördüğünü fark edildiğini, bu nedenle fotoğraf ile ilgili çalışmaların yanında sinemayı da dahil etmek istediklerini belirtti

Fotoğrafa ve Sinemaya ilgisi olan tüm sanat severleri derneğe üye olmaya ve etkinliklere katılmaya davet etti. Öte yandan derneğin mevcut üye sayısının 43 olduğu belirtildi.

Bu haber 9812 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<