SİNOP'TA ZAFER BAYRAMI

Sinop’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü, İskele Meydanı’nda coşkuyla kutlandı. Törene komandoların gösterisi damga vurdu.

30 Ağustos 2023 - 13:55 - Güncelleme: 06 Eylül 2023 - 13:51

Sinop’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri, ilk olarak Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından valilik makamında tebrikat töreni gerçekleştirildi.

İskele Meydanı’nda devam eden program açılışında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in tebrik mesajlarının okunması ile devam etti. Tören devamında Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Belediye Başkanı Barış Ayhan halkın ve tören birliğinin bayramını kutladı. Tören de halk oyunları gösterisinin ardından Sinop İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’nca hazırlanan tüfekli hareketler gösterisi izleyenlerin göğüslerini kabarttı. Kutlamalar tören geçişi ile son buldu.

Haber: Hakan Cinel

 


Bu haber 6709 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<