SİNOP TRABZONLULAR EĞİTİM-KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI!

Sinop’ta Sinop Trabzonlular Eğitim-Kültür Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği binasının açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti.

SİNOP TRABZONLULAR EĞİTİM-KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI!
16 Şubat 2024 - 17:38 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 16:53

Camikebir Mahallesi Derinboğazağızı sokak üzerinde gerçekleşen dernek açılışına Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, kurum müdürleri ve  vatandaşlar katıldı. Dernek açılışında konuşan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan;” Sinop Trabzonlular Eğitim-Kültür Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Derneğimizin binası hayırlı ve uğurlu olsun. “dedi.

Açılış programı daha sonra Sebahattin Ali Kültür Merkezinde devam etti. Burada açıklamalarda bulunan Sinop Trabzonlular Eğitim-Kültür Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Murat Ofluoğlu; “Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizi ayrı bir gururlandırdınız. Sinoplular ve Trabzonlular olarak kültürümüzü yaşatmak üzere katılımlarınız için hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. 

Program daha sonra müzik dinletisi ve halk oyunları ile devam etti.


Bu haber 8429 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<