SİNOP'UN SPORU İÇİN ÖNEMLİ ADIM!

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hedef 3. Lig sloganı ile yarın ortak basın açıklaması düzenleyecek.

SİNOP'UN SPORU İÇİN ÖNEMLİ ADIM!
28 Ağustos 2023 - 18:24 - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 - 17:27
Ülke genelinde profesyonel futbol liginde aralarında Sinop'un da yer aldığı, 16 ilin takımı bulunmuyor. Bu illerin sırasıyla; Ardahan, Bartın, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Hakkari, Kilis, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova ve Yozgat olduğu tespit edildi. Bu anlamda, 16 ilin ASFK ve Gazeteciler Cemiyetleri yarın saat 13:00’de eş zamanlı ve aynı metin ile basın açıklaması düzenleyeceklerini duyurdu. Bir süredir ortaklaşa yürütülen çalışmaların artık basın toplantısı aşamasına geldiğini belirten Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel; “3. Ligde takımları olmayan içlerinde Sinop’unda bulunduğu 16 ilimiz için bir süredir, ASFK ve Gazeteciler Cemiyeti olarak ortak çalışmamızı sürdürdük ve basın açıklaması noktasına geldik. Kentimizin sporunu ve spor turizmini üst seviyelere çıkartmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Tüm spor severlerin yarınki açıklamamızı yakından takip etmelerini ve Sinop futbolunun daha çok yanında olmalarını istiyoruz.” Diye konuştu.

KIVILCIM SİNOP’TAN!
ASFK Başkanı Ayhan Özhan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kıvılcımın Sinop’tan yakıldığını, 16 ilin Sinop’tan örgütlendiğini ve bir araya gelerek uzun zamandır bu proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca Özhan; 16 ilde aynı saate, aynı metin ile eş zamanlı basın toplantısının İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılacağını bildirdi.


 
Bu haber 5780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<