SİNOPLU GENÇ MÜZİSYEN ZAFER KARASU'NUN İLK ŞARKISI ÇIKTI

Çalışmalarını ve yaşamını Sinop’ta sürdüren genç müzisyen Zafer Karasu İlk şarkısı “Baharımda Açan Çiçekler'' isimli parçasını dinleyicilerin beğenisine sundu.

SİNOPLU GENÇ MÜZİSYEN ZAFER KARASU'NUN İLK ŞARKISI ÇIKTI
23 Nisan 2024 - 17:24 - Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 16:43

Zafer Karasu İlk şarkısı “Baharımda Açan Çiçekler'' 11 Nisan 2024 tarihinde tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

Sinoplu genç müzisyen Zafer Karasu muhteşem ses ve yorumları aktarılan ilk şarkısı “Baharımda Açan Çiçekler'' daha geniş kitlelerce dinlenmesi için Youtube kanalında müzik severlerin beğenisine sunuldu.

İşte o şarkının sözleri;

Geldi yine bana aşk perileri

Tüm cefaları senle yeğlerim

Her şeyin huzur, tüm gülüşlerin

Güzel yarınları senle düşlerim

Betimleyemez seninle baharımda

Açan çiçekleri hiçbir söz öbeği

Hüzün değemez derdinde kahrında

Soldurmadıktan sonra bu yüreği

Zafer Karasu Kimdir?

1993 senesinde Sinop’ta dünyaya gelen 31 yaşındaki genç sanatçı Zafer Karasu kendini şu cümlelerle anlattı; Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye mezunuyum. Fakat bu sırada bilgisayar üzerine de kendimi geliştirdim ve bu tip mesleklerde çalıştım. Daha öncesinde teknik servis olarak da çalışmış olduğum Fazilet Ofis’te şu an grafiker olarak çalışmaktayım. Ayrıca bir dükkanımız var ve bazı zamanlar babama da yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun yanında kendi kurmuş olduğum “Videoptik” ismi altında grafik tasarımı, 3 boyutlu karakter tasarımı yapıyorum ve vakit buldukça elimden geldiği kadarıyla animasyon videoları hazırlıyorum.
Çocukluk yıllarımdan beri müziğe hevesliydim. Fakat herhangi bir enstrüman ya da ses eğitimi alma fırsatım olmadı. Okul yıllarımda, dershane zamanlarımda arkadaşlarımla şarkı söylerdik ve bir araya geldikçe hala söyleriz. Eğitim alamamış olmam müzik sevgime engel değildi. Ben de duygularıma dokunan her anda ve anıda yazmaya, bestelemeye başladım. Bir gün bu bestelerimi hayata geçirmeyi çok istiyordum. Fakat maddi açıdan bu imkansız gibiydi. Ben de bilgisayar bilgimi kullanarak ve biraz araştırma yaparak nasıl yapacağımı adım adım keşfetmiş oldum. Böylelikle kendi imkanlarımla müziklerini ve kayıt işlemlerini yapmaya başladım. Bu benim için büyük bir adımdı. Şu ana kadar kaydını tamamladığım bestelerimden ilk olarak “Gel” sonrasında da “Baharımda Açan Çiçekler” isimli şarkılarımı yayınlamış bulunmaktayım. Ve zamanı geldikçe de yayınlamaya devam edeceğim.

Gerek müzikte gerekse grafik tasarımda ülkemize bir şeyler katmak istiyorum ve bir iz bırakmayı, insanların gönlüne dokunmayı hedefliyorum. Hele ki 3 boyutlu tasarım ve animasyon konusunda ülkemizde daha üstün şeyler olmasını istiyorum. Tek başıma hepsine yetişebilmek zor olabiliyor. Fakat ben elimden geldiğince müziğimi de diğer projelerimi de hayata geçirmeye devam edeceğim.


Bu haber 10342 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<