SİNOPSPOR YENİ SEZONUN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI!

Sinopspor yeni teknik direktör Birol Akkaya’nın yönetiminde 2023-2024 sezonu ilk antrenmanına başladı.

28 Kasım 2023 - 17:19 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 15:54

Sinop Üniversitesi Stadyumu’nda antrenmana çıkan Sinopspor, sezon hazırlıklarına yeni teknik direktör ve yeni transferiyle başladı.

Bu sene hedeflerinin önce BAL ligi daha sonra 3. Lig olduğunu ifade eden teknik direktör Akkaya ve takım kaptanı İlhan Türen sezon için ilk defa Ajans Sinop’a açıklamalarda bulundu.Teknik direktör Akkaya, yaptığı açıklamada Sinopspor’un taraftar gücüne daha çok ihtiyaç duyduğunu söyledi.Takımın 11 kişi sahada ter dökeceğini belirten Akkaya,12. Adam olarak taraftar gruplarını her zaman yanlarında görmek istediğini ve bunun takımı başarıya sürükleyeceğini  işaret etti.

“Ben Başarıyı seven Bir Adamım”

Sinop’un en üst seviyeye getirmeyi hedeflediklerini belirten yeni teknik direktör Birol Akkaya, “Bu sene bir teklif geldi, kabul ettim. Sinop bu ligde değil de daha üst liglerde olması gereken bir takım. Bu sene BAL ligine çıkarak daha sonra 3.lige çıkarak Sinop’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Oyuncuların hepsi yeni transfer olmuş hepsi birçoğu yeni üniversitede okuyan genç oyuncular. Genç oyuncuların olması büyük avantaj. Yetenekli oyuncular var, o yetenekli oyuncuları sahaya yansıtıp Sinopspor’u en iyi şekilde en üst seviyeye getirmek için uğraşacağız. Sinop halkını utandırmam inşallah. Daha iyi yerlere taşırız. Ben başarıyı seven bir adamım. Şimdiye kadar birçok yerde başarılı oldum. İnşallah burada da o başarıyı gösterip Sinop’u layık olduğu yere getireceğiz. Takımlarını desteklesinler gelsinler güzel güzel desteklesinler. Bir şehrin takımının takım olması için taraftarına çok büyük ihtiyaç duyar. Bu Sinop takımı için 12. adamdır. Gelip desteklerlerse en iyi şekilde takımı başarıya sürüklerler. Sinop halkına hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

“O sene Bu Sene!”

Takım Kaptanı İlhan Türen, takımı layık olduğu yere çıkaracaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi; “Bu sene Sinopspor’da 5.senem olacak. Daha önceki yıllarda da burada oynadım. Takım kaptanıyım, geçen yıllarda da o şekildeydi. Geçen sene Ladikspor’da oynadım. Geldim bu sene inşallah iyi şeyler olacak. Sinopspor her zaman hedefli bir takım iki seneden beri BAL ligini kıl payı kaçırdık. Bu sene hedefimiz şampiyon olmak. Hocamız yeni oyuncular yeni çoğunluk Sinoplu gençlerden oluşuyor. Bizi büyük bir aileyiz. Hep beraber bir yumruk olup bu takım layık olduğu yere çıkaracağız. O sene bu sene!


Bu haber 10582 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<