SULAR ALTINDA KALDI!

Sinop’ta etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Akliman’da bulunan kamp ve karavancıların uğrak noktası Martı Kamping sular altında kaldı.

27 Kasım 2023 - 14:32 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 15:54

Sinop’ta 3 gündür etkisini sürdüren kuvvetli fırtına dev dalgalara neden oldu.  Oluşan dev dalgalar Akliman bölgesinde bulunan Martı Kamping İşletmesini sular altında bıraktı. Edinilen bilgiye göre, işletmenin plaj kısmında yer alan gölgeliği ve bir adet büfesi tamamen sular altında kalırken, piknik alanı ve bungalov evlerde ise yaklaşık 40 cm su baskını meydana geldi.

Martı Kamping İşletmecisi Orhan Yalçın yaptığı paylaşım ile iş yerinin son halini göstererek şu ifadelere yer verdi; “Meydana gelen fırtına dolayısıyla oluşan dev dalgalar denizi taşırdı. Plaj kısmımız tamamen sulara teslim oldu. Piknik alanımızda yer yer 50-60 cm’e kadar sular altında kaldı. Bungalov evlerimizde ise hasarlar büyük. Evlerin içi neredeyse 40 cm su baskını meydana geldi. Önümüz kış, yağmur yağışı meydana gelmeden burası ancak 2024’ün yaz aylarının başında kurumaya başlar.  Nasıl yapacağımızı bilemiyoruz. Allah daha büyük felaketlerden korusun.” Şeklinde konuştu.

Bu haber 7587 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<