TİYATRO OYUNU FİLM OLUYOR!

Sinop Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan Celal Şahbendaroğlu, öğrencilik yıllarında oynadığı Ah Şu Gençler isimli tiyatro oyununu öğrencileri ile birlikte film çekiyor.

02 Mart 2024 - 16:56 - Güncelleme: 04 Mart 2024 - 15:58

Çalışmaları hakkında konuşan Celal Şahbendaroğlu, “Yıllardan beri öğrencilerimizle bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların temeli radyo, televizyon ve sinemayı gençlere sevdirmek üzerine kurulu. Son yaptığımız çalışmalar bir sinema ağırlıklı oldu. Geçmişte de buna benzer birçok çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizi okula daha hevesli ve eğlenceli getirmek adına hem de kalıcı olan çalışmalar” dedi.

Öğrencilik yıllarında öğretmenleriyle birlikte yaptığı çalışmaların kendisine esin kaynağı olduğunu söyleyen Şahbendaroğlu, “Geçmiş çalışmalar unutulmuyor bende bunun bilincindeyim o yüzden çocuklarında gelecek yaşantısında bir şeyler katmak. Okuldan bir takım anılar bırakmak adına bir takım çalışmalar yapıyoruz. Son yaptığımız çalışma benimde lisedeki öğrencilik yıllarımda oynadığım bir tiyatrodan esinlenerek senaryolaştırdığım bir film çalışması. Buna yaklaşık 2 senedir çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu haber 9280 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<