TÜM HALK DAVETLİ!

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile bugün Uğur Mumcu Meydan’ında Türkiye Voleybol Milli Takımı yarı final maçı için dev ekran kurulacak.

TÜM HALK DAVETLİ!
01 Eylül 2023 - 16:24 - Güncelleme: 01 Eylül 2023 - 19:45

Saat 18:00 oynanacak olan müsabakada Filenin Sultanlarına destek olmak için tüm halkın davetli olduğunu belirten Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, tüm halkın birlikte bu heyecana ortak olmasını istediklerinin altını çizdi.

Başkan Demirel Konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizi temsil noktasında yarı finale yükselen Filenin Sultanlarını tebrik ediyorum. Başarıları bizlerin göğsünü kabarttı. İnşallah bu başarıyı Avrupa Şampiyonu da olarak taçlandıracaklar. Bizlerde bu heyecana ortak olmak için Uğur Mumcu Meydanı’na led ekran kurmak, yurttaşlarımızla birlikte bu duyguyu yaşamak istedik. Bu anlamda, bugün saat 18:00’de tüm Sinoplu’ları Uğur Mumcu Meydanı’na davet ediyorum. Gelin bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım. Gelin hep birlikte Filenin sultanlarına destek verelim.” diye konuştu.

Bu haber 2794 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<