TUNA, MEVCUT YÖNETİME YÜKLENDİ!

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Güngör Azim Tuna, mevcut belediye yönetiminin Sinop halkında özür dilemesi gerektiğini söyledi.

13 Aralık 2023 - 20:21 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 22:40
A. Adayı Tuna, geçtiğimiz günlerde Ajans Sinop'a bazı açıklamalarda bulunarak, İzmir Marşı ve Atatürk'ü kullanarak insanların gönlünü çalmanın artık kolay olmadığını söyledi. 35 yıldır Belediye de görevli olduğunu söyleyerek yola çıkan CHP aday Adayını eleştiren Tuna, "bu zaman kadar neredeydin?" dedi. 

 

"ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİN?"
Geçmisi insanlara unutturup yola çıkılmayacağını işaret eden Tuna konuşmasında; "Geçtiğimiz günlerde şu anki belediye yönetimiyle alakalı olarak Cumhuriyet Halk Partisinden adaylar açıklamalar yapıyorlardı. Bir arkadaşımız ismi önemli değil. Belediye Başkanlığı adaylığına hazır olduğunu, yola çıktığını bir basın toplantısıyla halkımıza duyurdu. Tabi ki hakkıdır. Ancak baktığımız zaman bu arkadaşımız 35 yıldır belediyede üst düzey görevde hizmet veriyor. Kendisi şunu söylüyor; gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu söylüyor. Gayet güzel, ama şimdi bu arkadaşımıza bu Sinop’ta yaşayan binlerce vatandaşımızın hepsi bu zamana kadar neredeydin, bu zamana kadar yaşadığımız sorunlarda ne yaptınız ne ettiniz diye sorma hakları yok mu var tabi ki. Evet şunu kabul etmemiz gerekiyor değerli hemşehrilerim; Bu Sinop halkından yönetimimizin özür dilemesi gerekiyor. Biz bu şehri yönetemedik, sizden özür diliyoruz demeleri lazım. Bu sorunların kronikleşmesinde bu hale gelmesinde maalesef bu konudaki eksikliklerini, ihmallerini, kusurlarını kimse göz ardı edemez. Bunu gölgeleyemezler. Bu arkadaşların hepsinin bunda payı var. O yüzden geçmişi insanlara unutturup da tekrar ben belediye başkanlığına adayım deyip çıkmak burada yaşayan insanlarla dalga geçmek demektir. Bunu söylemek zorundayım." 

"SİNOP'U BİRLİKTE YÖNETMEK İSTİYORUZ"
İzmir Marşı ile Atatürk’ü kullanarak, istismar ederek bir takım ifadeleri insanların gönlünü çalmanın  kolay olmadığına değinen Tuna; "Sinop insanı buna prim vermez. Evet şu anda Sinop’un vakti geldi. Sinop hizmet istiyor, Sinop kavga istemiyor, Sinop’a hizmet gelmesini istiyor. Allah izin verirse bizde bunu uyumlu bir ekip ile Sinoplularla beraber bu şehri birlikte yöneterek buraya en güzel hizmetin yapılması için yola çıktık. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." Diye konuştu.
Bu haber 9311 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<