Türkiye'nin En Kuzeyinde "MARTI" Polisleri Görevde

Sinop’ta, Hamsilos-Akliman yolu üzerinde Polis Noktası açıldı.

Türkiye'nin En Kuzeyinde "MARTI" Polisleri Görevde
28 Temmuz 2023 - 15:32 - Güncelleme: 29 Temmuz 2023 - 11:30

Sinop İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Hamsilos Yaya ve Bisiklet yolu hizmete girmişti. Bu anlamda bölgede güvenlik hizmetini arttırmak adına bölgeye, Bisikletli Polis Timleri ve Bekçiler görevlendirildi. Bisikletli Polis Timleri (Martı) ve Bekçiler 7 gün, 24 saat esasına dayalı güvenlik hizmeti verecek. Akliman Piknik alanına İl Özel İdaresi tarafından yapılan kulübe de de görevli olarak bulunacak güvenlik güçleri vatandaşlarla irtibat halinde olacak.

Açılış Programına, Vali Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Açılış kurdelası kesimi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Karaömeroğlu; “İlimizin doğa turizmi açısından önemli destinasyon merkezlerinden biri olan Hamsilos Tabiat Parkı ve Akliman Bölgesinde güvenlik hizmeti verecek Bisikletli Polis Timlerimiz (MARTI) Sinop’umuza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 9487 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<