"TÜRKİYE'NİN EN KUZEYİNDE YEŞİLAYCILARLA ÇADIR KAMPINDA BULUŞUYORUZ" PROJESİ

Yeşilay Sinop Şubesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü "Türkiye'nin En Kuzeyinde Yeşilaycılarla Çadır Kampında Buluşuyoruz" projesi başarıyla gerçekleştirildi.

"TÜRKİYE'NİN EN KUZEYİNDE YEŞİLAYCILARLA ÇADIR KAMPINDA BULUŞUYORUZ" PROJESİ
15 Ağustos 2023 - 12:39 - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 - 17:24
Sinop’un doğa harikası Hamsilos Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yeşilay Sinop gönüllüleri yoğun ilgi gösterdi. Kimi aileler gün içerisinde yapılan çeşitli etkinliklere katılırken kimi aileler de çadır kampı kurdu. Ebeveynlerin çocukları ve çocukların akranları ile keyifli vakit geçirdikleri etkinlik dahilinde açık hava sineması da gerçekleştirildi.

 

Yeşilay profesyonelleri ve Sinop İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü uzman personelleri birçok etkinlik ile projenin bağımlılıktan uzak kalma hedeflerini yerine getirdi. Katılımcı çocuklar ve ebeveynler bu etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek, bu ve benzeri etkinliklerin artarak devam etmesini istediklerini belirtti.

 

Yeşilay Sinop Şube Başkanı Ziyattin Özcan Yeşilay olarak toplumsal çalışmalara başladıklarını ve gün geçtikçe etkinliklerin sayısını ve kapsayıcılığını artırarak sürdüreceklerinin altını çizerek, Çadır kurma, Stant faaliyeti, Okçuluk, Halat çekme, 

 

İp atlama, Matrak, Müzik dinletisi, Açık hava sineması, Kamp ateşi ve şarkı gibi etkinlikleri gerçekleştirildiklerini belirtti.

 

Özcan, etkinliğin başarıyla gerçekleştirilmesinde başta Yeşilay Sinop Şubesi yönetim kurulu olmak üzere, proje paydaşı olan İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve projeye destek veren konaklama sponsoru Hamsilos Tabiat Parkı ile yemek ikram sponsoru Barınak Pizza işletmelerine sonsuz teşekkürler ettiğini söyledi.

 

Bu haber 5752 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<