ÜÇÜNCÜOĞLUN'DAN YENİ TESİS VE OTOPARK MÜJDESİ!

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu; yeni spor alanları ile seyirci kapasitesini artıracakları komplekse, 250 araç kapasiteli kapalı otopark ilave edeceklerini söyledi.

ÜÇÜNCÜOĞLUN'DAN YENİ TESİS VE OTOPARK MÜJDESİ!
19 Mart 2024 - 16:40 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:53

Başkan Adayı Üçüncüoğlu, müjde niteliğinde bir projesini duyurdu. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde desteklerini isteyen Üçüncüoğlu, bir yandan da projelerini anlatmaya devam ediyor. Kentin gündeminde olan otopark sıkıntısının uygulayacakları proje ile çözüm noktasında katkı sağlayacağını söyledi. Üçüncüoğlu projesinde, Yeni Mahalle’de bulunan Atatürk Spor Salonu’nu yıkarak, yerine yenisinin yapılacağı ve söz konusu salonun altına 250 araçlık otopark yapacaklarını ifade ediyor. Bu sayede bölgeye yapılacak proje ile otopark sorununun çözümüne katkı sağlanacak.

Atatürk Spor Salonu’nu yeniden projelendirerek modern bir spor kompleksine dönüştüreceklerini işaret eden Üçüncüoğlu; “Yeni spor alanları ile seyirci kapasitesini artıracağımız kompleksimize 250 araç kapasiteli kapalı otopark ilave ederek aynı zamanda otopark sorununun çözümüne de katkı sağlayacağız. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adına yaraşır onun sporcularımıza verdiği değere yakışır bir tesisi Sinop’a kazandıracağız.” Diye konuştu.

PROJENİN DETAYLARINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.


Bu haber 12624 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<