ÜNLÜTÜRK; "KAYGI DUYMAYA GEREK YOK"

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk; “Asıl marifet belediye başkanının israf veya yolsuzluk karşısındaki mücadele kabiliyeti.” dedi.

ÜNLÜTÜRK; "KAYGI DUYMAYA GEREK YOK"
22 Şubat 2024 - 14:17 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 22:42

İYİ Parti Başkan Adayı Ünlütürk, saha çalışmalarında, halktan gelen soruları yüz yüze cevaplamasının yanı sıra sosyal medya hesabından da ‘Başkana Sor’ başlığı altında bir format uygulamaya başladı. Kendisine ziyaretlerinde sorulan soruları, çektiği videolarda cevaplayan Ünlütürk, ilk videosunu yayımladı.

“KAYGI DUYULMASINA GEREK YOK”

Ünlütürk, ‘Sinop’a hizmet etmek için, hangi partiden seçilecek olmanızın bir önemi olduğunu düşünüyor musunuz?’ sorusuna; “Hangi partiden belediye başkan adayı olunacağının ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hangi ilde, hangi partiden aday olursanız olun kişi başına göre İller Bankası’nın gönderdiği bir rakam vardır. Şunu söylemek gerekiyor ki, buradaki asıl marifet, belediye başkanının israf veya yolsuzluk karşısındaki mücadele kabiliyeti ve kaynak üretme noktasında da belediye başkanı ve ekiplerinin bu konudaki başarıları, becerileridir. Başarılı olması önemli olandır. Yani kaygı duyulmasına gerek yok. Buradaki asıl olay belediye başkanının kabiliyetli, becerikli olmasıyla ilgili bir durumdur. Bize inanın, bize güvenin. Sinop’u bu çıkmazdan biz çıkarırız. Sinop’un sorunlarını biz çözeriz. Serpil Ünlütürk’e oy verirseniz Sinop kazanır.” Şeklinde cevapladı.


Bu haber 12303 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<