"UYAN SİNOP" DEMİŞTİ! ŞİMDİ SİNOPLULAR AYNI UYARIYI YAPTI!

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde vatandaşların randevu sıkıntıları devam ediyor. Yaptığı paylaşımla Sinop’u pis ilan ederek, turistlerin kente kirli olduğu için gelmediğini söyleyen sağlık il müdürü ise kendisini ilgilendiren sorunlarla ne zaman ilgilenecek?

"UYAN SİNOP" DEMİŞTİ! ŞİMDİ SİNOPLULAR AYNI UYARIYI YAPTI!
31 Ağustos 2023 - 16:26 - Güncelleme: 01 Eylül 2023 - 19:46
HASTALAR KAPIDAN DÖNÜYOR!
Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde randevu sıkıntıları hat safhaya ulaştı. İzinde olan bazı doktorların, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi resmî sitesi internet sitesinde bulunan Hekim Çalışma Listesinde görevde görüldüğü için sıra alan hastalar poliklinik kapısından geri dönüyor.
BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ!
Konuyla ilgili Ajans Sinop’a konuşan vatandaşlar duruma tepki göstererek; “Tedavi olmak istiyoruz ancak kendi servisinden soruyoruz izinde olduğu söyleniyor. Hastaneyi arıyoruz görevde olduğu söyleniyor. MRHS’den randevu almaya çalışıyoruz ancak alamıyoruz. Diğer yandan, hastanenin resmi portalında bulunan Hekim Çalışma Listesine bakıyoruz görev de gözüküyor. Bu bir sistemsel hata mıdır? Yoksa sorduğumuz da bize yanlış bilgiler mi veriliyor? Sağlık Müdürlüğü’nün kontrolündeki bir web sitesi bile doğru dürüst kullanılamıyorsa ya da yetkililer veri, bilgi akışını bu portal üzerinden sağlayamıyorsa, sağlık sisteminin içler acısı durumunu varın siz düşünün.”

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ BIRAKIP KENDİ SORUNLARINI ÇÖZMELİ!
“Sağlık İl Müdürlüğü kentin olumsuz reklamını yapacağına hastanedeki sorunlarla ilgilenmeli. Hastalar kapıdan geri dönüyor, ilçeden gelenler onca yolu boşuna geliyor. Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde onca sorun varken, kendisini ilgilendirmeyen sorunlara el atan sağlık il müdürü bu soruna odaklanmalı. Müdür bey, 'Uyan Sinop' demişti şimdi biz Sinoplu olarak kendisini uyanmaya davet ediyoruz” Dedi.

Sağlık il Müdürü böyle bir paylaşım yapmış ve tepki toplamıştı.




 
Bu haber 9773 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<