Vali Karaömeroğlu'ndan Veda!

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ’de yayımlanan Valiler Kararnamesinde Bitlis Valisi olarak atanan Vali Erol Karaömeroğlu, basın mensupları ile vedalaştı.

Vali Karaömeroğlu'ndan Veda!
12 Ağustos 2023 - 17:38 - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 - 11:51

Sebahattin Ali Kültür Merkezi’nde gazetecilerle bir araya gelen Vali Karaömeroğlu, Sinop’a yapılan hizmetlerde büyük özveri göstererek kamuoyuna duyurulmasını sağlamalarından dolayı gazetecilere teşekkür etti. 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel Başkanı Cengiz Demirel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Karaömeroğlu’na, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet’i adına hazırlanan ‘İz Bırakanlar’ plaketini taktim etti. 

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Vali Karaömeroğlu basın mensupları ile vedalaşırken yaptığı konuşmada: “Sinop’umuz için yapmış olduğumuz hizmetleri büyük bir özveri ile duyurarak vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi gördünüz. Kent meydanı projesi kapsamında ilk binayı yıktığımızda, ilk fidanı dikip can suyu verdiğimizde, yaşamış olduğumuz sel felaketinde, fabrika açılışında, Ayancık’tan Durağan’a Gerze’den Boyabat’a nerde bir proje, bir çalışma yapsak, bir elinizde kamera bir elinizde mikrofon büyük bir özveri ve emek ile yanımızda siz vardınız. İyi ki vardınız. İyi ki varsınız. Gösterdiğiniz çaba için şükranlarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.  

Veda konuşması ardından gazeteciler ile bir süre sohbet eden Vali Karaömeroğlu, Sinop’ta bulunduğu üç yıllık süre boyunca yerel ve ulusal basın temsilcileri ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Basın mensupları ise Vali Karaömeroğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Bu haber 6486 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<