VATANDAŞ ARTIK DAYANAMIYOR!

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü tarafından basına servis edilen haber, Sinop’ta gündem oldu.

VATANDAŞ ARTIK DAYANAMIYOR!
28 Eylül 2023 - 19:42 - Güncelleme: 29 Eylül 2023 - 20:30
Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde 50’nin üzerinde yönetici ve personel ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Hasan Mollahüseyinoğlu’nun toplantıda konuştukları kamuoyuna servis edildi.
Hastane yöneticilerine ve ilgili personele sert bir dille uyarıda bulunduğunu ifade eden bir haber servis ettiren İl Sağlık Müdürü Mollahüseyinoğlu, servis ettirdiği haber topu taca attı olarak yorumlandı. Göreve başladığı günden bu yana Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde sorunların artarak devam ettiği vatandaşlar tarafından dile getiriliyor. Müdür Mollahüseyinoğlu hastane görevlilerine; “Samsun’a neden sevk yapıyoruz? Belediye de 45, bizde 170 personel var hastane pislikten geçilmiyor. Yapamayan bıraksın gitsin gibi konu başlıkları altında eleştirilerde bulundu.

“SİNOPLU’NUN SAĞLIĞINI HİÇE Mİ SAYDIN?”
Ayrıca Mollahüseyinoğlu servis ettirdiği haberde itiraf niteliğinde de bir açıklamada bulundu. Mollahüseyinoğlu yaptığı açıklamada, bu zamana kadar hoş görülü olduğunu fakat bundan sonra çalışmayan personeli için gerekli işlemin yapılacağını ifade etti. Bu cümleler ise vatandaşlar arasında; “Sayın müdür bu zamana kadar hoşgörülü olduk diyerek Sinoplu’nun sağlığını hiçe mi saydı? Bu zamana kadar düzeltemediği konuları bundan sonra nasıl düzeltecek? Kendi beceriksizliğini can hıraş çalışan sağlık personelinin üstüne atarak çok ayıp etti. Bir müdür düzenlediği toplantıda personeline attığı fırçayı gün yüzüne çıkartacak kadar köşeye sıkışmış olamaz.” diye yorumladı.

“BIRAKIN HERKES İŞİNİ YAPSIN”
Ayrıca AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun’a da seslenen vatandaşlar; “Hastaneden elinizi çekin. Hükümet temsilcisi olarak il müdürü ataması yapabilirsiniz. Buna diyeceğimiz yok fakat, getirdiğiniz adamların işine karışmayın. Her taşın altından çıkmayın. Herkese mavi boncuk dağıtmaktan vaz geçiniz. Biz karışmıyoruz dediğiniz ne varsa, hepsinin altından siz çıktınız. Biz düzgün bir şekilde randevumuzu alıp muayene olmak istiyoruz. Bırakın herkes işini yapsın.” İfadelerine yer verdi.
Öte yandan vatandaşlar, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in bir an önce hastanedeki sorunları gidermesini talep etti.

 
Bu haber 9125 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<