VETERANLAR LİGİ'NDE SİNOP'U TEMSİL EDİYORLAR!

Sinop’u Veteranlar Ligi’nde temsil eden Yarımada Spor Kulübü bu sezon lige hızlı bir giriş yaptı.

04 Aralık 2023 - 18:47 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 13:45

Geçtiğimiz yıllarda yeşil sahalarda Tersane Spor Veteranlar Kulübü olarak ter döken futbol takımı bu sezona yeni ismiyle başladı. Yarımada Spor Kulübünün sorumlusu Murat İlkılıç, ligde 5. Hafta maçlarına çıktıklarını bugüne kadar oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet alarak, 9 puanları olduklarını söyledi. Centilmen bir sezon geçmesini istediklerini işaret eden İlkılıç, bu sezonda ligi lider kapatmak istediklerini belirtti.

“TAKIM 2015 YILINDA KURULDU”

Geçen sene de ilk maçta mağlup başladıklarını, ondan sonra yene yene şampiyon olduklarını belirten Başkan İlkılıç,“3 sene Sinop Tersane Spor olarak veteranlar da genel koordinatörlük yaptım. Geçen sene Orta Karadeniz gurunda grup birincisi olduk. Ne yazık ki maddi imkansızlıklardan dolayı 1-7 Mayıs Tarihleri arasında oynanan Antalya finallerine gidemedik. Geçen sene de öyle oldu. Bu sene kulübümüzü kurduk. Şu anda veteranlar olarak devam ediyoruz. Ama Sinoplulara bünyemize diğer branş sporlarından da alacağımızın müjdesini verebilirim. Bu masterler veteranlar futbol federasyonu 2015 yılında kuruldu. Biz 2015 yılından beri Tersane Spor olarak devam ediyorduk. İnişli çıkışlı rakipler oluyor. Futbolda bu oluyor. Bizde de oldu tabi bu dalgalanmalar. Bir ara sakatlığımdan dolayı yanlarında olamadım. Ondan sonra 3 sene evvel kulüp başkanımız Ali Karagülle, hocamız İbrahim Önal bana teklif sundu koordinatörlük yap diye. Özcan Yamak hocamı aldım yanıma. O da eski Sinopspor’da forma giydi. Onunla beraber o antrene etti ben abilik yaptım öyle getirdik. Birinci senem pek parlak geçmedi ikinci senemde dördüncü olduk.”

“SAKATLIKLARLA MÜCADELE EDİYORUZ”

Geçen sene üçüncü sezonu Sinop Tersane Spor olarak Orta Karadeniz grubunda Samsunspor’u geride bırakarak birinci olduklarını hatırlatan İlkılıç; “Bu sene de dediğim gibi yeni bir takım kurduk 40 yaş ve üzeri yeni bir kimlikle genç çocuklarımız var. Biz artık 40 yaşındakilere genç diyoruz. Tabi ki bu diğer süper liglere benzemiyor. Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı değiliz. Gecikmeler oluyor bizde. Erken başlanılacak dedi ve başlanmadı. Birdenbire maçlar başlayınca biz antrenmansızlık yakalandık. İlk hafta Bafra’da mağlup geldik. Geçen senede ilk maçımıza mağlup başladık. Ondan sonra hep yene yene şampiyon olduk. İnşallah tarih yeniden tekerrür edecek. İlk maçımızda mağlup geldik üç maçımızı aldık, 9 puanımız var. Bu hafta beşinci hafta. Bugünde Boyabat veteran takımı misafirimiz, onlarla oynayacağız. Güzel bir maç olur tahminim. Sakatımızda çok şimdi. Bu 40’lı yaş üzeri çok tehlikeli. Antrenman yapıyoruz ama saha da adrenalin yükseliyor, kaslar kasılıyor, herkes varını yoğunu ortaya koyduğu için. Geçen hafta Durağan’da A takımı oyuncumuzu kaybettik. Bu hafta yoklar aramızda. Ama tabi ki sahaya 11 kişi çıkıyor. Bu tabir herkes için geçerli. Biz de 11 kişiyiz, çıkacağız centilmence. Zaten amaç centilmence olması. Çok güzel dostluklar yapıyoruz. Abi kardeş ilişkilerimiz çok iyi birbirimizi seviyoruz. Bu dostluklar çok güzel.” Diye konuştu.

Bu haber 19457 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<