YERİNDE ANLATTILAR!

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hayata geçirilen Trafik Dedektifleri projesi kapsamında, öğrencilere okul servisinde uyulması kurallar anlatıldı.

YERİNDE ANLATTILAR!
15 Şubat 2024 - 13:35 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 13:16

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafında okul servislerinde öğrenciler bilgilendirildi. Servise binme kuralları ve emniyet kemerinin önemi konularında anlatımlar gerçekleştirildi. Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı Tuğba Komser, öğrencilerle birlikte servise binerek burada öğrencilere güvenli bir yolculuk yapması için anlatım gerçekleştirdi.

Tuğba Komser bilgilendirmesinde; “Öncelikle okul servis aracınıza kesinlikle kaldırım tarafından inip biniyoruz. Servis aracımıza bindiğimizde, çantalarımızı çıkartıp, boş bulduğumuz ilk koltuğa oturup, önümüzdeki boşluğa çantalarımızı bırakıyoruz. Daha sonra emniyet kemerimizi takıyoruz. Yolculuk esnasında kesinlikle ayağa kalkmıyoruz. Yüksek sesle konuşup şoförümüzü kesinlikle rahatsız etmiyoruz. Araçtan indiğimizde eğer karşıdan karşıya geçmemiz gerekiyorsa, muhakkak rehber personelimizden yardım isteyip, onun eşliğinde karşıya geçiyoruz.” dedi.


Bu haber 9328 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<