YÜKSEK; "ÇÖZMEK İÇİN ÇABALAYIN"

Gerze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Hüseyin Yüksek, ilçedeki işsizlik sorununa değinerek; “Acil toplanalım ve çözüm yollarını bulalım.” dedi.

YÜKSEK; "ÇÖZMEK İÇİN ÇABALAYIN"
05 Aralık 2023 - 19:22 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 13:46

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gerze Kaymakamı ve Gerze Belediye Başkanı’na seslendi. Yüksek, ilçede birçok insanın utana sıkıla her gün kapı kapı gezerek iş aradığını dile getirdi. Ayrıca Yüksek yetkililere, iş insanlarını toplamalarını ve ivedi çözüm için bir araya gelinmesi gerektiği çağrısında bulundu.

“UTANIYORUM”

Hergün iş için kendisine gelenleri ne diyeceğini bilemediğini belirten Yüksek yaptığı açıklamada; “Sn Gerze Kaymakamı, Sn Gerze Belediye Başkanı; Gerze İlçemizin Yetkililerine Sesleniyorum Gün Geçtikçe Artan İşsizlik Sorunuyla İlgili Adım Atın Her Gün Bir Dünya İnsan İş İçin Utana Sıkıla Mahçup Bir Şekilde Kapı Kapı Geziyor Kardeşim Oturduğunuz Koltukların Yetkisini Kullanın Bu İş Konusunu Çözmek İçin Çabalayın Hiç Bir Şey Yapamıyorsanız Toplayın Kardeşim Gerze’nin İş Adamlarını Birlikte İvedi Çözüm Bulalım Her Gün İş İçin Gelen İnsanlara Ne Diyeceğimi Bilemiyorum ve Utanıyorum Artık Gelin Gerze’deki İşsizlikle İlgili Acil Toplanalım ve Çözüm Yollarını Bulalım." diye konuştu.

Bu haber 9093 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<