YÜKSEK: "İL VE İLÇE FARKI OLMAKSIZIN CENAZELERİMİZİ GERZE'YE NAKİL EDECEĞİZ"

Gerze Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek; “Vatandaşlarımızın Gerze dışındaki cenazelerini şehrimize getirebilmeleri ve katılım sağlayabilmeleri için cenaze nakil aracı ve yarım otobüs tahsis edilecektir.” dedi.

YÜKSEK: "İL VE İLÇE FARKI OLMAKSIZIN CENAZELERİMİZİ GERZE'YE NAKİL EDECEĞİZ"
20 Aralık 2023 - 13:11 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:02

31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi partilerin adayları belirlenmeye devam ederken, Gerze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksek, projelerini kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda düzenlediği toplantı ile adaylığını duyuran Yüksek, bunu yanında 24 projesini de açıklamıştı. Bağımsız Başkan Adayı Yüksek, açıkladığı projelerin yanı sıra ilçede tespit ettiği ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

“ÜCRETSİZ SAĞLAYACAĞIZ”

Gerze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Belediye Başkanlığı seçilmesi durumunda Gerze dışında yaşayan Gerzeli Hemşehrilerilerinin cenazelerini, cenaze nakil araçlarıyla alacaklarını, yakınlarını da belediyeye ait yarım otobüsle cenazeye katılmalarını ücretsiz sağlayacaklarını ifade etti.

HALK PROJEYİ BEĞENDİ! 

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksek’in projesi, kısa süre içerisinde vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler aldı. İlçe’nin böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu söyleyen vatandaşlar; “Yaparsa Hüseyin Başkan yapar. Halkın içerisinde olduğu için bizlerin sorunlarını, isteklerini ve taleplerini yakından biliyor. Vatandaşın içinde olmayan bu sorunları nereden bilecek ki. Hüseyin Başkanı sonuna kadar destekliyoruz. Neyi yapacağım dediyse hepsini yaptı. Gerze Hüseyin Yüksel’le yeniden doğacak.” diye konuştu.


Bu haber 12906 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<