YÜKSEK, PROJE VE MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI!

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, düzenlediği proje tanıtım gecesine Gerzeli vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

YÜKSEK, PROJE VE MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI!
06 Mart 2024 - 16:53 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 10:38

Beyaz Otel Salonunda düzenlenen tanıtım gecesine, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı gözlemlenen tanıtım gecesinde, İl Başkanı Giresun ve İlçe Başkanı Bayrak birer konuşma yaptı. Ardından Gerze Belediye Başkan Adayı Yüksek, sahneye çıkarak önce konuşmasını daha sonra da 24 projesini katılımcılara anlattı. Yüksek konuşmasında, ilçeye çağ atlatacaklarını ve geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir görüşme gerçekleştirdiğini, ilçeye yeni Adliye Sarayını yapacakları sözünü aldığını söyledi. Başkan Adayı Hüseyin Yüksek; “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile görüştüm. İlçemize 5 adet çöp kamyonu getiriyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

“BANA GÜVENİN”

Hizmette tarih yazacaklarının altını çizen Yüksek konuşmasında; “Bana güveninin, zerre kadar şüpheniz olmasın. Bu projeleri tek tek dokuyacağım. Gece gündüz demeyeceğiz. Ben bu millete şeref sözü verdim. Sağlık Bakanımızla aday olduktan sonra bir araya geldik. Yatırım programına aldı. Nisan sonunda ilçemize kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Küçük sanayi sitesi için 6 bin metre kare araziyi Ulaştırma Bakanımızdan aldık. Seçildikten 180 gün sonra 40 adet dükkan içerisinde yer alacak şekilde kurdeleyi keseceğiz. Sanayi sitemizi açacağız. Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştük. Kendisine dedim, Sayın Bakanım benim ilçeme bir şey almam lazım. Belediye kademesinde görevli arkadaşlarla görüştüm ve ne lazım diye sordum. Belediye Başkanı olmadan ilçemize 5 adet çöp arabasını aldık hayırlı olsun.” diye konuştu.

Öte yandan Yüksek’in daha belediye başkanı olamadan birçok projeyi hayata geçirmesi ve verdiği müjdeler salonda büyük bir coşkuyla karşılandı. Yüksek’in sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Proje tanıtım toplantısı ardından Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri de sahneye çağırılarak vatandaşlara tanıtıldı.


Bu haber 18621 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<