ATATÜRK CADDESİ'NDE AK PARTİ SEÇİM OFİSİ AÇILDI!

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu’nun seçim ofisi düzenlenen törenle açıldı.

ATATÜRK CADDESİ'NDE AK PARTİ SEÇİM OFİSİ AÇILDI!
23 Şubat 2024 - 23:36 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 15:52

Atatürk Caddesi’nde düzenlenen ofis açılışına AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar olmak üzere çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, “31 Mart’a kadar hep birlikte çalışacağız. Proje tanıtım toplantımız Cumartesiye yetişecek gibi duruyor Cumartesi gününe yetişirse bizler ilk önce teşkilatlarımızla ve Cumhur İttifakıyla bu projelerimizi Yakup başkan detaylı olarak sizler ile detaylı olarak paylaşacak. Kimse bizim rakibimiz değil biz Sinopluya ne yapacağımızı ne yapmamız gerektiğini Sinop’un neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Bunu anlatmak içinde gerek sosyal mecraları kullanacağız, kapı kapı dolaşacağız ve biz bu insanları ikna edeceğiz. Yaşadığımız şehirde daha rahat denize girebilmemiz için, daha rahat bir Sinop için hepimiz gayret göstereceğiz” dedi.

Ardından konuşan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, “Kurum ziyaretleri yapıyorum kendime oy istemiyorum. Şöyle söylüyorum ben Sinop’a oy istiyorum diyorum . Sinop için oy istiyoruz çünkü ilimiz kaderine terk edilmiş olarak yıllardan beri hiçbir şey yapılmadan duruyor. Sinop kaderine terk edilemez. Bizim çocukluğumuz burada geçti babamız burada büyüdü, çocuklarımız da burada büyüyecek, dedelerimiz de burada büyüdü. Bu memlekette büyüdük biz bu memlekete bir borcumuz var. Bu borcu hep birlikte ödeyeceğiz diye konuştu. 5 yılda bu 20 yıllık aradaki farkı kapatarak bu borcu ödememiz lazım” diye konuştu.

Üçüncüoğlu’nun ardından konuşan MHP İl Başkanı Hikmet Çınar, “Sinop’un kaybedecek 1 günü dahi yok. Cumhur İttifakı olarak şu birlikteliği gördükten sonra bizim burada seçimi almamamız mümkün değil. 35 gün süre var tüm kadrolarımızla sahada olacağız. Birlik ve beraberlik içinde Yakup beyle bu işi başaracağımıza inancımız sonsuz. Sinop’ta bir değişime mutlaka gidilmesi gerektiğini hep söyledik. Bu değişimide inşallah Yakup Üçüncüoğlu ile beraber olacaktır” ifadelerinde bulundu.

Sonrasında konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, “Sinop’un gurbetçisi çoktur. Sinop ölçeğinde şehirleri yurt dışında görmüş olmalısınız muhtemelen. Türkelili bir kardeşimiz var yurt dışında Sinop ölçeğindeki yerlerde yaşamış bir kardeşimiz. Sinop ölçeğindeki Avrupa şehirlerinin Sinop’tan kat kat büyük ve güzel olduğunu, kat kat temiz olduğunu, kat kat gelişmiş olduğunu hepimiz biliyoruz. Bırakın yurt dışındaki yerleri şuradan kalkalım Samsun’a gidelim. Ben Samsun’un 20-25 sene öncesini de biliyorum. Bafra garajının olduğunu sahil kenarındaki mezbelelik halinide biliyorum bambaşka bir şehir haline geldi. Her şey değişiyor her yer değişiyor ama Sinop değişmiyor. Bu bizim için kader midir bu bizim için aşamayacağımız bir çaresizlik midir ? Ben bu çaresizlik girdabından Sinop’un kurtulabileceğine inanıyorum. Bu bize bağlı eğer biz irademizi değişimden yana kullanırsak, eğer biz irademizi Sinop’tan yana kullanırsak, eğer biz irademizi Sinop’un gelişmesinden, kalkınmasından yana kullanırsak ben Sinop’un bambaşka bir şehir olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 19447 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<