AYDIN GROUP'TAN VALİ ÖZARSLAN'A ZİYARET!

Sinop’ta Aydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Aydın ve iş ortağı Flavia Festa Rovera, Gazeteci Deniz Özen ile birlikte Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'a nezaket ziyaretinde bulunarak açılış için davette bulundu.

AYDIN GROUP'TAN VALİ ÖZARSLAN'A ZİYARET!
27 Şubat 2024 - 16:36 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 22:40

İş İnsanı Aydın, ilk olarak Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan’ı makamında ziyaret ederek, kente yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi ve ardından Vali Özarslan’a iş yeri açılış davetiyesini takdim etti. Ertan Aydın ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran,  İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'yu ziyaret ederek davette bulundu. Kentin A protokolüne davetiyesini bizzat vermek isteyen Aydın; “Sinop’umuza, memleketimize bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Kentin protokolünü tek tek ziyaret ederek, açılış davetiyemizi bizzat vermek istedim. Protokolümüz ile sohbet ettik. Kente yaptığımız yatırımları, yeni oluşturacağımız istihdamlar üzerine konuştuk. Herkese misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğduğumuz büyüdüğümüz topraklarımıza yatırım yaparak, yeni iş sahaları oluşturmak birinci hedefimizdi.” Diye konuştu.

Öte yandan Aydın Kuyumculuk, 29 Şubat 2024 Saat 14.30'da Sakarya Caddesi No: 53/A  adresinde 29 Şubat Perşembe günü saat 14:30’da açılacak. İş İnsanı Aydın, işletmesinin açılışına tüm Sinopluları davet ederek; “Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.” dedi.

Bu haber 9058 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<