BAŞKAN ADAYI ÖZDEMİR'İN ATATÜRK MÜZESİ PROJESİ ÇOK BEĞENİLDİ!

Ayancık halkı, belediye başkan adayı Aslan Özdemir’in ‘Atatürk Kurtuluş Müzesi’ projesini konuşuyor.

BAŞKAN ADAYI ÖZDEMİR'İN ATATÜRK MÜZESİ PROJESİ ÇOK BEĞENİLDİ!
15 Mart 2024 - 20:28 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 15:28

İLÇE’DE BİR İLK!

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde belediye başkan adayları projelerini halka arz etmeye devam ediyor. Bu tatlı rekabetin içerisinde adayların bazı projeleri oldukça dikkat çekiyor. Bunlardan birisi de Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir’in ‘Atatürk Kurtuluş Müzesi’ oldu. Başkan Adayı Özdemir, tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ilçeye ‘Atatürk Kurtuluş Müzesi’ kazandıracak. Halkın takdirle karşıladığı bu adım, ilçe sakinleri tarafından büyük beğeni topladı.

ASLAN ÖZDEMİR’İ TÜM İLÇE BİLİYOR!

‘Atatürk Kurtuluş Müzesi’ projesi için görüş bildiren ilçe sakinleri; “ Aslan Özdemir’i ilçede herkes tanır ve bilir. Tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkan bir aileden geliyor. İlçe tarihimizde bir ilk olacak. Atatürk müzesi ilçemizde büyük bir noksanlık. Geç kalınsa da başkan adayı Aslan Özdemir’in bunu düşünmesi bizi çok mutlu etti. Kendisine bu güzel düşüncesi için ayrıca teşekkür ediyor ve destekliyoruz.” Dedi.

Öte yandan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir, Atatürk Kurtuluş Müzesi’nin yanı sıra Atatürk Kültür Merkezi yenileme projesini de gerçekleştirecek.

 

Bu haber 12640 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<