BAŞKAN ADAYI ÖZDEMİR, SÖZ VERDİ!

AK Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir, ilçesinin sorunlarını üç ana başlık altında toplayarak bir mektup yayımladı.

BAŞKAN ADAYI ÖZDEMİR, SÖZ VERDİ!
19 Mart 2024 - 13:36 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:53

Özdemir ilçesinin gelişmesine ve kalkınmasına engel olan pek çok sorunla yıllardır baş etmeye çalıştıklarını, daha varlıklı, daha konforlu ve daha güzel günlerin gelmesi için sabırla beklediklerini söyledi.

Başlıklar halinde kaleme aldığı mektubunda, ulaşım ve doğalgaz sorununa değinen Başkan Adayı Özdemir, Aklıyla, bilgisiyle, tecrübesiyle ve tüm samimiyetiyle vatandaşlara güzel günlerin sözünü verdi.

Özdemir mektubunda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Ayancıklılar, İlçemizin gelişmesine ve kalkınmasına engel olan pek çok sorunla yıllardır baş etmeye çalışarak, daha varlıklı, daha konforlu ve daha güzel günlerin gelmesi için sabırla bekliyoruz.

ULAŞIM AĞLARI İLE SINIRLARIMIZI AŞACAĞIZ

En temel sorunlarımızdan biri olan ulaşım alanında yatırımlar yapıldı; bir bölümü son aşamada. Yol için mahalli idare talep etmez, merkezi hükümetten istekte bulunmazsa; ulaşım ağlarındaki yetersizliğin bedelini daralan bir ekonomi, gelişmeyen istihdam alanları, insanımızın göç etmesi ve zorlu ulaşım mücadelesiyle öderiz/ödüyoruz. Bu sebeplerden gençlerimiz ekmeğini gurbet şehirlerde aramak zorunda kalıyor.

DOĞAL GAZA 5 KALA...

Doğalgaz hattı yakınımızda olmasına rağmen halen ilçemize ulaşmamış olmasının bedelini, bu eşsiz coğrafyada soluduğumuz kirli hava, zorluklarla sağladığımız ısınma olanakları ve daha pek çok sorunla, konfordan yoksun bir yaşam ile acı acı ödüyoruz. Ormanın içinde yaşayacaksınız havanız kirli, denizin kıyısında yaşayacaksınız deniziniz kirli. Sizce bu normal mi? Ama söz, gerekli yerlerle görüştüm 2025 bitmeden doğal gaz evlerimize girecek.

KENTİN KALBİ ATMIYOR

Kentin kalbi olan Pazar alanı ve meydan, ekonomik ve sosyal potansiyellerinin çok gerisinde. Bu nedenle kentin kalbi atmıyor. Pazar yeri adeta bir çadır kent, meydan niteliğindeki iskele kısmı ise kendi insanımıza da ziyaretçilerimize de daha cazip bir sosyal alan sunmanın çok gerisinde! Bunların hiçbiri kader değil! Güçlü projeler, sürdürülebilir çözümlerle, sorunlarımızı ortadan kaldırmak üzere göreve talibim.

Zaman içinde şüphesiz ilçemizi pek çok kıymetli insanlar yönetti, fakat neredeyse tümü devlet ve kamu yönetiminden gelen isimler oldu. Ellerindeki bütçeyi ve varlıkları büyütüp geliştirmekten ziyade, var olanı koruyup yönetme disipliniyle hizmet sundular. Mevcut belediye başkanının da hizmetleri ortada!

İş dünyası ile güçlü ilişkileri olan, diğer yandan kamunun yönetim disiplinini bilen biri olarak, bu güvenle ve bu vizyonla göreve talibim. Aksi bir yönetim yaklaşımıyla, yıllardır muzdarip olduğumuz sorunları daha yıllar yılı konuşmaya, dağla deniz arasında bir başımıza yaşamaya devam edeceğiz. İlçemizin öncelikle sorunlarına çözüm üretecek hizmet ve projelerin kısa özetini proje kitapçığımızda dikkatinize sunarım. Gelin bu adımı birlikte atalım; İlçemizi hak ettiği gibi varlıklı, konforlu ve mutlu bir yaşam vadisine dönüştürelim.

Aklımla, bilgimle, tecrübemle ve tüm samimiyetimle size güzel günlerin sözünü vererek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu haber 15565 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<